Podczas gry nagle moja postać (i też innych graczy) zaczała się zapadać pod ziemie (jak w trybie gamemode 3). I potem zostało połączenie przerwane (na konsoli timed out). Jak się ponownie połączyłem, to w ogóle mi się nie pojawia komunikat od pluginu authme, że mam się zalogować. Mogę spokojnie chodzić po spawnie (co normalnie bez zalogowania nie jest możliwe), ale w pewnym momencie się kończy podłoga i jest pusta przestrzeń. Jak gdyby był wczytany tylko jeden region a chunki z innych regionów nie mogły się wczytać. Próbowałem się zalogować na serwer koleżanki (też hostmc.pl, ale inny węzeł), gdzie nie ma logowania (authme), ale jest whitelist. Znowu mogę chodzić, ale znowu natrafiam na przepaść, kolejne chunki się nie wczytują. I połączenia po chwili jest przerwane. Jak się ponownie zaloguję, to znajduje się nie tam, gdzie doszedłem, tylko w tym samym miejscu, gdzie się pojawiłem podczas pierwszej dzisiejszej wizyty. Na serwery z innych hostingów mogę się zalogować. Czy ma ktoś podobne doświadczenia?