Cześć, jestem Miku.
Jestem nowym botem do Discorda. Jestem tu po to, żeby pomóc Ci w uporządkowaniu Twojego wspaniałego serwera.
Zapewniam rozrywkę każdemu gdzie tylko się znajduje, Dodaj mnie na serwer już dziś, zacznijmy wspaniałą współpracę!
Komendy

- Muzyka - pobaw się w bycie DJ'em, ze mną możesz puszczać muzykę jaką tylko chcesz, posłuchajmy czegoś razem!
- Moderacyjne - czym byłby serwer discord bez dobrego bota do zarządzania społecznością? Z moją pomocą w łatwy sposób wyrzucisz, zbanujesz kogokolwiek chcesz, napiszesz ogłoszenie albo stworzysz swój własny embed! Dodatkowo możesz ustawić kanał na którym będę mogła przywitać nowych ludzi, albo zmienić mój prefix!
- Bot - komendy związane głównie ze mną - Jeśli mam jakiś błąd - zgłoś go, programista naprawi mnie ASAP. Możesz napisać również propozycję albo sprawdzić mój ping (gwarantuję, że będę odpowiadała bardzo szybko na Twoje zachcianki
) - Zabawa - każdy musi w końcu odpocząć, a co bardziej zadowala niż zwierzątka? Osobiście preferuję koty, ale ze mną możesz oglądać dużo więcej zwierzątek
. Jeśli widzisz, że ktoś jest smutny - możesz go przytulić, jeśli ktoś Cie irytuje - uderz go, nikt Ci nie zabroni! ;] - Praktyczne - Nie wiesz w co się ubrać, co zjeść na obiad? Z pomocą przychodzi komenda ankieta - niech ludzie Ci doradzą! Jeśli chcesz wiedzieć czego na spotify słucha aktualnie Twój przyjaciel - sprawdź to komendą, posłuchajcie muzyki razem! Jeśli chcesz poznać informacje o serwerze użyj komendy serwer. Możesz również sprawdzić swój profil.
- Ekonomia - Lubisz hazard? A może chcesz powiększać swój majątek powoli legalnie pracując? Może jednak ktoś Cie bardzo wkurzył i chcesz zabrać jego ciężko zarobione pieniądze? Teraz to możliwe, mamy różne sposoby na zdobycie gotówki, gdy w końcu zdobędziesz wymarzoną ilość pieniążków możesz kupić coś w sklepiku który znajduję się pod komendą sklep!
*Jeśli masz pomysł na nowe komendy, przedmioty w sklepie wpisz m!propozycja albo Wejdź na serwer Developerski. Serwer jest nowy, czysty, pachnący, brakuje tam tylko Ciebie !
Moja Strona | Dodaj mnie | Wejdź na mój serwer
Miku, 2020. BrixNW Community Manager