Minecraft AntyCrasher 1.8.8

Zombie
rynek-sprzedam
idrizdi
idrizdi

Witam mam do zaoferowania silnik na wersje 1.8.8 z pełnym zabezpieczeniem. Mowie tu o takich rzeczach jak: » Crashery NBT » Spam packet (do ustawienia w configu) » Idiot channels » Spam redstone » Niebezpieczne komendy » Wlasna komende /tps tpsmcguard|454x281 » Blokada World Downloader

Silnik jest oczywiscie stale aktualizowany! Zapraszam rowniez na nasza strone http://McGuard.pl/ Jezeli masz wiecej pytan zapraszam do napisania Prywatnej Wiadomości Koszt takiego silnika wynosi jednorazowo 100 PLN

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Witaj, czy jesteś w stanie zaoferować silnik na normalną wersję gry? Tzn. na najnowszą, 1.12.2?

Jakich pośredników płatności obsługujesz? Czy można na fakturę oraz na firmę?

idrizdi
idrizdi

Jest możliwość lecz musze to zlecic do napisania bo ja jestem posrednikiem. Co do szczegolow wolalbym gdybys napisal mi to na dc

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

idrizdi:

ja jestem posrednikiem

Bardziej chodziło mi o uzyskanie informacji na temat jaką drogą mogę zakupić. Tzn. przelew bankowy PayU, może PayPal.

idrizdi
idrizdi

Przelew oraz PayPal

Toranktto
Toranktto

No dobra, ale to jest dostarczane jako plugin czy to jest własny fork Spigota/CraftBukkita? A może jeszcze czegoś innego?

idrizdi
idrizdi

Dokladnie jest to przerobiony fork PaperSpigot (zalatane mozliwosci do crashowania)

IceMelt
IceMelt

Hmm, Jeżeli wystąpiłaby wersja pod 1.12 - jak wyglądałaby sprawa aktualizacji silnika do nowszych wersji, like 1.13? Będzie taki silnik wówczas udostępniany kupującym ASAP? 😃

idrizdi
idrizdi

Wsumie bardzo ciekawe pytanie. Lecz nie jestem ci w stanie od tak udzielic odpowiedzi poniewaz to nie jest kopiuj wklej wiec raczej jakas oplata wystapilaby.

SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

Klient dostaje .jar, kod źródłowy czy patche w postaci tekstowej do zastosowania na źródło?

MTGmati
MTGmati

Czy mamy dostęp do source code? (Nie wiadomo co taki gagatek tam sobie zrobi, oczywiści bez spiny)

idrizdi
idrizdi

Klient otrzymuje plik .jar, niestety najważniejsze rzeczy są obfuscowane, ponieważ nie chcemy aby była kopia, ponieważ silnik ma zabezpieczone wszystkie NBT exploity, naprawione czytanie oraz wykrywanie.

Dodam że jest już trochę serwerów, które korzystają z naszych usług i są zadowolone, ponieważ przed kupnem były non-stop atakowanie, a teraz mogą normalnie prowadzić i rozwijać swoje usługi.

anon10657637
anon10657637

Jak sprzedaż silnika ma się do licencji Papera, a co za tym idzie - Bukkita i CraftBukkita? Przecież ona nakazuje wystawienie do domeny publicznej wszelkich modyfikacji. Jak dla mnie prezentacja powinna wylecieć z hukiem - to piractwo, a z tego co się orientuje (bo mogło się coś zmienić) forum nie popiera piractwa.

Entrone
Entrone

Witaj,

Nie korzystam z Discord. Mógłbym prosić o wycene usług?

Toranktto
Toranktto

Oj tam, zaraz piractwo. Zauważ że autor wątku jak sam napisał jest pośrednikiem i być może udostępniają swoje poprawki, tylko po prostu zapomniał tego dopisać. Osobiście liczę że zgodnie z prawem autorzy sprzedają jedynie gotowe buildy wraz ze wsparciem technicznym a kod udostępniają bez żadnych restrykcji wszystkim zainteresowanym. :)

A więc @idrizdi zgłaszam, że zgodnie z licencją GPLv3 jestem zainteresowany tym kodem.

Jakub
Jakub

Polecam użytkownika.

SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

Hmmm w wielkim skrócie na pierwszy rzut oka wygląda że każda osoba która zamówi ten silnik ma prawną możliwość uzyskania kodu źródłowego.

Szczerze polecałbym autorom wrzucenie łatek w upstream zamiast kitrać to po własnych prawdopodobnie nielegalnych warunkach i sprzedawanie swojego czasu przy konfiguracji serwerów jako dobrej usługi administracji zamiast kombinowania.

Grzegorz
Grzegorz

Osobiście odradzam zakupu czegokolwiek od tych użyszkodników (idrizdi, easypeasy, itp) Są to osobnicy, którzy szkodzą innym, możecie zobaczyć na YT ich wybryki ale z tego co pamiętam idrizdzi przepraszam... Pan pośrednik usunął już swoję wszystkie filmy. Polecam przemyśleć zakup 3 razy, zwłaszcza, że nie dają kodu źródłowego a większość linijek jest zaciemniona.

Vylence
Vylence

Grzegorz:

Są to osobnicy, którzy szkodzą innym, możecie zobaczyć na YT ich wybryki ale z tego co pamiętam idrizdzi przepraszam… Jakieś dowody dokładniejsze?

Grzegorz
Grzegorz

No niestety nie przewidziałem, że taka sytuacja będzie miała miejsce i nie przygotowałem się na to. Wystarczy wejść na YT na kanał easypeasy. To chyba samo mówi za siebie... IMG_20180417_161107|292x499

Dodatkowo: (nie mogłem dodać dwóch zdjęć w jednym poście) IMG_20180417_161051|293x500

Aylin
Aylin ex-admin forum.lvlup.pro

Ten temat został automatycznie zamknięty po 51 dniach. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.