Minecraft - Zostanę programistą na zlecenie!

Zombie
paweU
paweU

Zostanę programistą/technikiem na zlecenie!

Oferuję:

• Napisanie pluginu Bukkit/BungeeCord od zera
  • Znalezienie błędu w pluginie i naprawa go
  • Usunięcie backdoorów w pluginie
  • Zoptymalizowanie kodu w pluginie
  • Instalacja serwera na dedyku/vps
  • Zabezpieczenie dedyka/vps
  • Spolszczenie pluginu

Dlaczego ja?:

• Przejrzysty kod
  • Szybki czas realizacji
  • Wsparcie techniczne
  • Szybki kontakt
  • Pełen profesjonalizm

Kontakt:

Discord: paweU#5651 Gadu-Gadu: 57712782 E-mail: paweudeveloper@gmail.com

Serdecznie zapraszam 😉

anon85678085
anon85678085

Po 1'sze

paweU:

Pełen profesjonalizm a nawet nie posiadasz portfolio i żadnej opini więc kto mialby w to wierzyć?

paweU:

Gadu-Gadu: 57712782 No prosze cie, kto jeszcze tego używa?

paweU:

Instalacja serwera na dedyku/vps Zrobienie tego to 3/4 komendy / 5/10 minut szukania w sieci poradnika.

paweU:

Zabezpieczenie dedyka/vps Wystarczy IPTables + Fail2Ban i serwer jest zabezpieczony? Oraz jakieś długie i niezbyt proste hasło?

Osobiście mnie ta reklama nie zachęca, a konto to tak że wrzucę reklame i siema nie wrócę :kappa: ? Dołączył 8 minut temu

Osobiście nie skorzystałbym z twoich usług.

To jest tylko moja opinia. One mogą być różne proszę mnie nie bić :kappa:

paweU
paweU
  1. Poprzez "profesjonalizm" rozumiem odpowiednie podejście do klienta, zadawanie konkretnych pytań, wykonywanie w 100% tego, co zleci klient. Profesjonalizm ten można zobaczyć m.in pisząc ze mną zlecając mi coś.
  2. Konto na tym komunikatorze został zrobiony przeze mnie w celu kontaktowania się z osobami, które z niego korzystają i zdziwię Cie, ale już cztery osoby do mnie dziś napisały używając owego komunikatora.
  3. Może i tak aczkolwiek nie dla każdego jest to takie proste i oferuję to osobom, która tego nie potrafią.
  4. To samo co w punkcie trzecim.
anon85678085
anon85678085

paweU:

Poprzez “profesjonalizm” rozumiem odpowiednie podejście do klienta, zadawanie konkretnych pytań, wykonywanie w 100% tego, co zleci klient. Profesjonalizm ten można zobaczyć m.in pisząc ze mną zlecając mi coś.

A skąd mamy wiedzieć czy on faktycznie występuje jak nie masz opini/portfolio z opiniami?

paweU:

Konto na tym komunikatorze został zrobiony przeze mnie w celu kontaktowania się z osobami, które z niego korzystają i zdziwię Cie, ale już cztery osoby do mnie dziś napisały używając owego komunikatora. To pewno osoby które nie znają innego ale też Cię zdziwię, bo powszechną formą jest np. Discord, TeamSpeak, Facebook. GG żadko kto ma.

paweU:

• Może i tak aczkolwiek nie dla każdego jest to takie proste i oferuję to osobom, która tego nie potrafią.
  • To samo co w punkcie trzecim. A punkt czwarty nie brzmiał tak:

anon85678085:

Osobiście mnie ta reklama nie zachęca, a konto to tak że wrzucę reklame i siema nie wrócę ? :thinking:

Nadal moja opinia jest taka sama co wyżej :)

paweU
paweU
  1. Jakbyś napisał to sam byś się przekonał, to chyba byłoby wystarczające źródło wiedzy i stąd mógłbyś się tego dowiedzieć ;)
  2. Dobrze, ale stworzyłem również konto na komunikatorze Discord, który jest bardzo powszechny. Myślę, że e-mail też niczego sobie. Tak jak powiedziałem, GG założyłem dla osób, które z niego korzystają, nie wiem czemu Cie to tak drażni
  3. Czwarta rzecz jaką zacytowałeś to było: "Zabezpieczenie dedyka/vps". Odnosiłem się według cytatów.
anon85678085
anon85678085

paweU:

Czwarta rzecz jaką zacytowałeś to było: “Zabezpieczenie dedyka/vps”. Odnosiłem się według cytatów. No ok :thinking: Ale i tak mnie nic to nie przekonuje, brak portftolio, brak opnii. Więc :/

adminek153
adminek153 Moderator forum.lvlup.pro

Wątek pasuje bardziej do #rynek-oferuję w #rynek. Jako, że użytkownik nie ma wymaganego poziomu zaufania nie mogę przenieść tego wątku w odpowiednie miejsce.

Zamykam temat do czasu uzyskania wymaganego poziomu zaufania.

Więcej o poziomach zaufania: https://lvlup.rok.ovh/t/poziomy-zaufania-na-forum/6973