MyBB - Problem z błędem “Niepoprawny kod autoryzacji”

Zombie
mybb
rejzer
rejzer

Witam, od niedawna borykam się z problemem "nieoprawny kod autoryzacji" gdy tylko zmienię szablon w silniku mybb automatycznie nie jest możliwe zalogować się, gdy tylko ktoś spróbuję się zalogować wyskoczy taki komunikat, na default mybb stylu wszystko działa. na reszcie jakiej kolwiek już nie: screen błędu. zna ktoś może odpowiedź jak to naprawić? 1|690x168

Nieznajomy11
Nieznajomy11 Moderator forum.lvlup.pro

Jak dla mnie winny może być źle osadzony system pokroju csrf w innych szablonach.

Dzieje się to w każdym, czy tylko w konkretnym, który próbowałeś kilka razy?

bopke
bopke Moderator forum.lvlup.pro

MyBB to najlepszy przykład jak psuć kompatybilność wsteczną różnych wtyczek i stylów, możliwe, że ten styl został utworzony na starszą wersję, a potem coś zostało zmienione, przez co styl zwyczajnie nie chce zadziałać :thinking:

rejzer
rejzer

każdy poza defaultowym.

DoreK
DoreK α-tester v3

Dodam że u mnie to samo po aktualizacji do najnowszego MyBB.

rejzer
rejzer

czyli trzeba szukać niższej wersji niż MyBB 1.8.17?

DoreK
DoreK α-tester v3

nie, naprawić styl // warto napisać na oficjalnym wsparciu mybb (mybboard.pl) - tam prędzej pomoc otrzymamy

rejzer
rejzer

emmm, coś chyba nie tylko my mamy ten problem: xd|690x287 oficjalne forum mybboard.pl. co tu się dzieje wtf? XD

rejzer
rejzer

https://mybboard.pl/thread-74833.html spróbujmy tego dostałem odpowiedź z linkiem

DoreK
DoreK α-tester v3

U mnie prawdopodobnie zadziałało, jak u Ciebie? @rejzer

rejzer
rejzer

powiedzmy że borykam się z problemem sinusbota i zrobiłem gdzieś +/- 30 formatów z różnymi systemami od ubuntu 14. 16 czy debiana 8 czy centosa 7 a sinusbot i tak nie trybi jak trzeba więc muszę wszystko zainstalować od 0 jak to zrobię odezwę się czy zadziałało 😛

rejzer
rejzer

działa już :P temat zamknięty

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.