Nabijanie godzin w csgo

Zombie
Thomas
Thomas

Cześć znacie może jakiś sposób by nabijać godziny w csgo na serwerze vps? Wiem można win/linux zainstalować ale mam tylko 25GB dysku i 2GB ramu więc instalacja systemu dodatkowego odpada 😕. Co do csa to tylko by nabijać nie chodzi mi o fpsy

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Nie polecam takich metod, uważam że to głupie (nie mam racji? xD), ale do takich rzeczy nie używa się po prostu odpalonej gry. Są różne aplikacje, które z poziomu konsoli odpalą ci grę na Steamie tak, że godziny będą się naliczały.

Kamilkime
Kamilkime Regularny

Ale... po co w ogólne takie coś robić, nie rozumiem, żeby udawać przed znajomymi, że się gra 24h na dobę?

kuvus
kuvus

Na dogry można zdobywać punkty za czas gry w cs:go. (Można je wymienić na np. PSC)

A co do tematu, to tak jak Timo mówi. Jest sporo programów, które po odpalają grę na steamie w konsoli.

Thomas
Thomas

A wiesz jak to mogę zrobić? (wiem że to głupie ale chciałem sobie ponabijać) :slight_smile:

Kamilkime
Kamilkime Regularny

Ja myślę, że zanim ktoś odpowie jak to zrobić - powinniśmy się dowiedzieć po co to nabijanie tak naprawdę ma być, żeby nie wspierać tu jakichś szemranych praktyk 😕

eSuu
eSuu

Korzystałem ostatnio z tego, raczej jeszcze działa 😆 https://github.com/frk1/steamhourboostv2

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.