Nagrody za aktywność - wrzesień i październik

Nagrody
SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

Wyjątkowo nadmierna ilość zadań spowodowała u mnie że dopiero teraz udało mi się nadrobić spore zaległości na forum.

Standardowo doceniam starania osób i się odwdzięczam, może czasami jest to niewiele ale sądzę że lepsze to niż olewanie przez administrację jak na popularnych forach o "czitach" 😛

🏆 Wygrani we wrześniu 🏆

@koweq @adminek153 @Jebanany @luxDev @anon10657637

🏆 Wygrani w październiku 🏆

@LinGruby @luxDev @Nieznajomy11 @adminek153 @anon10657637 @koweq

Kolejność przypadkowa

Nagrodą za jeden miesiąc jest tym razem 25PLN do portfela w panelu lvlup.pro czyli za wygraną w obu miesiącach osoba zgarnia 50PLN.

Wygranym gratuluję i zapraszam do dalszej dyskusji na forum :slight_smile: Tradycyjnie - proszę o kontakt przez PM do końca tego miesiąca aby odebrać nagrody.

Nie chcę nic obiecywać ale w nagrodach za listopad czy grudzień może znaleźć się coś wyjątkowego dla stale udzielających się osób z mocnym streakiem czy osób z rekordową ilością poradników jednak bez spoilerów ;)

koweq
koweq

Hehe... Dzięki! :D

anon10657637
anon10657637

toż to nawet nie była aktywność, ledwie kilka postów :V

adminek153
adminek153 Moderator forum.lvlup.pro

@SystemZ poprawiłem Cię bo odbiegłeś trochę w przyszłość z tym listopadem ((jeśli miałeś w tym jakiś zamysł - przepraszam, myślałem, że to błąd; popraw mnie))

Gratuluje wszystkim i cieszę się, że forum dzięki Wam tak się rozwija :slight_smile: .

SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

anon10657637:

toż to nawet nie była aktywność, ledwie kilka postów :V

Czyli rezygnujesz z nagrody ? :P Czasami liczy się też jakość a nie ilość postów, dobrze wiemy że ostatnio jeden z użytkowników pobił wszelkie możliwe rekordy aktywności w ilości ale nie merytoryczności.

adminek153:

@SystemZ poprawiłem Cię bo odbiegłeś trochę w przyszłość z tym listopadem ((jeśli miałeś w tym jakiś zamysł - przepraszam, myślałem, że to błąd; popraw mnie))

Zgadza się, pomyliłem się. Już tak myślałem o tym miesiącu że zapomniałem o poprzednim 😃

anon10657637
anon10657637

nie ma takiej opcji xd. poprostu się zdziwiłem werdyktem, który akceptuje. nie ukrywajmy - to będzie forma odciążenia mojego portfela na jakiś okres czasu, w końcu sama strona się nie opłaca :v

koweq
koweq

SystemZ:

pobił wszelkie możliwe rekordy aktywności w ilości ale nie merytoryczności

Czyżby chodziło o @Krzychu102 ? :P

anon10657637
anon10657637

Raczej nie 😛

koweq
koweq

To o kogo? :P

Nieznajomy11