Pole "Nazwa" z którym w sumie nic nie można zrobić
Bardziej przydatne byłoby np. status maszyny typu: "włączony", "wyłączony" itp.
Screen o co chodzi:
Pole "Nazwa" z którym w sumie nic nie można zrobić
Bardziej przydatne byłoby np. status maszyny typu: "włączony", "wyłączony" itp.
Screen o co chodzi:
Z przyczyn wydajnościowych nie bardzo jest możliwe umieszczenie obecnych statusów on/off w rozsądny sposób.
Jak rozumiem zgłaszasz po prostu błąd w postaci braku możliwości zmiany nazwy? :slight_smile:
Swoją drogą, czy sądzisz że status powinien być przesunięty o jedną kolumnę w prawo tak aby było przy kolumnie z datą wygasania? W sumie dopiero zauważyłem że jest to powiązane i mogłoby być obok siebie.
No to jeśli nie da się statusu on/off to niewazne.
Tak, chodzi o to że pole jest, a w sumie stoi puste - troche nie wiadomo po co 😛
I tak, status i kolumna wygasania powinny znajdować się obok siebie - dla wygody i zachowania logiki i intuicyjności rozwiązań (jeśli to wogóle słowo).
U mnie tam te pola nie są puste 😄
Moim zdaniem ustawienie kolumn jest w porządku. Jak juz kiedyś będzie można samemu ustawić nazwę (bo zakładam, że będzie można 😉) to status opłacenia usługi przy nazwie wydaje mi się odpowiedni, rzeczy typu ip i ilość dni to już takie bardziej szczegółowe informacje.
Pantoflarz:
Tak, chodzi o to że pole jest, a w sumie stoi puste - troche nie wiadomo po co 😛 Po wdrożeniu poprawki https://github.com/lvlup-pro/spawn-frontend-material/pull/109 zamiast pustego pola będzie szary napis "Nieustawiona", a kolumna ze statusem zostanie przesunięta. Na chwilę obecną nazwę można zmienić tylko za pomocą zgłoszenia, jednak mam nadzieję że w przyszłości ulegnie to zmianie ;)
No to bardziej ma sens, po prostu nie było wyjaśnione więc nie wiedziałem czy to niedopatrzenie czy po prostu jakaś funkcja na przyszłość :P
Ok, mamy już teraz szary napis zamiast pustego pola w 3.0.0-beta.2
, daj znać czy jest ok.
Wygląda na załatane więc zamykam.