Nie mogę wysłać prywatnej wiadomości, błąd podczas awansu na TL2

LVL UP - forum
problem
Dymitr13
Dymitr13

Witam. Nie mogę wysłać prywatnej wiadomości. Czy to jakiś błąd forum?

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Witaj.

Na forum mamy system uprawnień. W zależności od Twojego poziomu, możesz wysyłać wiadomości prywatne do innych użytkowników. Szczegóły dotyczące poziomów zaufania znajdziesz tutaj: https://lvlup.rok.ovh/t/poziomy-zaufania-na-forum/6973?u=timo

Mam nadzieję, że rozwiałem Twoje wątpliwości.

Dymitr13
Dymitr13

Czyli według tego powinienem mieć już 2 LVL.

Timo

Silnik forum sam decyduje kto i kiedy powinien dostać awans. Jeśli uważasz że spełniasz warunki wyższego poziomu, powinieneś spodziewać się awansu w najbliższym czasie.

Dymitr13
Dymitr13

No dobrze. A nie mógłby jakiś Admin lub moderator w wolnym czasie sprawdzić to?ss|690x362

Dymitr13
Dymitr13

Wiem że powinienem się spodziewać awansu w najbliższym czasie lecz czekam już 4 dni. Czy mógłby to ktoś sprawdzić dlaczego silnik forum nie daje mi poziomu zaufania? (chodzi o jakiegoś moderatora lub administratora)

Dymitr13
Dymitr13

Witam. Ostatnio tworzyłem temat dokładnie taki sam jak ten. Problem był w tym że posiadam wymagania na poziom zaufania poziomu 2 lecz go nie otrzymuje. Proszę o rozpatrzenie tego przez jakiegoś admina lub moderatora jeżeli można. I prosiłbym nie pisać żebym poczekał aż samo mi da, bo to nie nastapi. Według wymagań powieniem już go dostać. (poziom zaufania)

Dymitr13
Dymitr13

A co to ma do tego? Bo za bardzo nie rozumiem.

Dymitr13
Dymitr13

@SystemZ czy mógłbyś to sprawdzić? Lub inny administrator lub moderator? Proszę o nie proszenie abym czekał aż sam mi forum nada. Bo czekam już 3 tygodnie a wymagania mam już od 2 tygodni.

psycho
psycho

A dlaczego tak mocno Ci zależy na TL2. Czyżbyś chciał się jak najszybciej dostać na rynek?

anon81692791
anon81692791

To jakiś problem że ktoś chcę mieć wyższe uprawnienia?

Skoro spełnia wymagania, to takową rangę powinien dostać. Jeżeli coś nie nadaje rang, to widocznie wymagania nie są dokładnie opisane, albo jakiś błąd.

error
error

Widocznie nie spełniasz wszystkich wymagań, z tego co wiem żaden administrator jeszcze ręcznie nie nadal komuś wyższego lvlu, ponadto z tego co pamiętam w ostatnich dniach pisałeś z 3 wątki o tym poziomie. Brak reakcji ze strony obsługi potwierdza to, że po prostu musisz czekać.

Ps. Wygląda mi to na jakis scam, że koniecznie potrzebny jest Ci TL2 - prawdopodobnie do wejścia na rynek i wysylania pw

Dymitr13
Dymitr13

Tak, lecz bardziej chodzi mi o wysłanie prywatnej wiadomości a można ją dopiero od TL2. A chce zakupić vPLN od użytkownika.

Timo

No niestety, aby dokonywać takich transakcji musisz mieć odpowiedni poziom zaufania. W obecnej sytuacji możesz zakupić wPLN poprzez panel.

Dymitr13
Dymitr13

A mam pytanie czy długo mam jeszcze czekać? Bo już czekam 2 tygodnie na ten poziom i dalej nie dostaje. Proszę aby ktoś to chociaż sprawdził dlaczego nie dostaje automatycznie poziomu.

psycho
psycho

Obstawiałbym, że po prostu nie spełniasz odpowiednich wymagań i system nie przyznaje Ci wyższego poziomu.

Dymitr13
Dymitr13

W takim razie prosze sprawdzić. Posiadam dokładnie wszystkie wymagania nawet wiecej niż potrzeba.

adminek153
adminek153 Moderator forum.lvlup.pro

Problem został rozwiązany przez administrację forum.

Dymitr13
Dymitr13

Bardzo dziękuję.

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.