Nie wyslano mi pasow do vps

Pytania i problemy
diablo2k21
diablo2k21

Nie wysłano mi pasow do vpsa a zalogowałem się na lvlup stronę i dałem poprawnego gmaila

mc4p
mc4p

Napisz Ticket z panelu. Najszybciej tak otrzymasz odpowiedź

Jakub
Jakub

Ile czasu minęło od złożenia zamówienia? Poczekaj spokojnie.

michociaak
michociaak

Sprawdź zakładke "Spam", "Oferty" itp. Jeśli tam nie znajdziesz emaila, to znajdź zakładkę "wszystko" po czym w wyszukiwarce wpisz "lvlup".

Jesteś pewien, że Twoje zamówienie zostało już zrealizowane? Możliwe, że czeka w kolejce :thinking:

TheMultii
TheMultii

Możliwe, że coś było nie tak z mailingiem. Nie dostałem maila o przypomnieniu ważności VPS, który powinienem był dostać ~5.05. 🤔

O ile te sytuacje są jakkolwiek ze sobą powiązane.

SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

Zazwyczaj takie sytuacje to kwestia niezauważenia maila w innej zakładce typu "Oferty" lub omyłkowe oznaczenie jako spam. Czy mail przyszedł po kilku minutach od wykonania reinstalacji? Jeśli nie to prosimy o utworzenie zgłoszenia i sprawdzimy konkretny przypadek.

TheMultii:

Możliwe, że coś było nie tak z mailingiem. Nie dostałem maila o przypomnieniu ważności VPS, który powinienem był dostać ~5.05. :thinking:

O ile te sytuacje są jakkolwiek ze sobą powiązane.

Częściowo powiązane. Wychodzą z tego samego miejsca ale informacje o zawieszeniu i przypomnienia są realizowane przez prawie wycofany panel klienta v2 a reszta maili przez aktualny v4.

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.