Dałem "nie", ale czuję, że tylko "nie" jest chamskie, że muszę jakoś rzeczowo uzasadnić swój głos w ankiecie.
- Aktualna wersja przeglądarki SeaMonkey nie wyświetla w ogóle nic, nawet komunikatu, że strona internetowa nie chce być obsługiwana przez moją przeglądarkę. Czuję się wręcz odrzucany. Przypomniałem sobie, że w czasach, kiedy Microsoft chciał wprowadzać własne standardy stron internetowych, żeby zwalczyć konkurencyjne przeglądarki, istniała taka kampania: https://anybrowser.org/campaign/
- Zgadzam się z opinią, że wszystko jest za duże. Może strona dobrze wygląda na ekranie komórki, ale tego nie sprawdzałem, bo komórki nie używam do zwykłego przeglądania stron internetowych. Komórka się przyda do szukania rozkładu jazdy, itp., ale nie do szukania odpowiedniego hostingu MC lub VPS. W takich przypadkach korzystam ze standardowego PC, a tam naprawdę trzeba dużo przewijać, żeby coś się dowiedzieć.
- Nie jestem w stanie napisać, co powinno być inaczej, co trzeba zmienić, czy to dobry pomysł, że np. zajawki wpisów z forum są na stronie głównej, czy może powinno to być gdzie indziej. Bo nie znam się na projektowaniu stron www. Mogę powiedzieć tylko to, że obecny stan mi nie leży.