Nowy administrator forum - Aylin

LVL UP - forum
SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

Houston, we have a problem

Ilość treści na forum oraz zadań związanych z lvlup jest już obecnie zbyt duża abym mógł efektywnie robić to sam. Skutkiem ubocznym tego jest dość długi czas odpowiedzi na pytania klientów (zwykle przekraczał on 24h), nieterminowe realizowanie nowych funkcji czy łatek w panelu oraz znacznie mniejszy porządek na forum niż zakłada moja wizja.

Forum jest istotnym i najbardziej kompletnym źródłem informacji dla klientów, coś w rodzaju apteczki pierwszej pomocy dla VPS czy serwera gier i uważam że taki zestaw powinien być lepiej wyposażony. Obecnie niestety trzeba trochę poszukać danego narzędzia więc przydałaby się większa reorganizacja kategorii.

Problem solved

Prezentuję więc nowego admina forum @Aylin jako rozwiązanie. W przypadku mojej nieobecności ma ten sam zestaw uprawnień na forum co ja, więc może pomagać rozwijać forum lub rozwiązywać bieżące problemy.

Paulina już wkrótce także pomoże wam w systemie ticketów odpowiadając na zgłoszenia, o tym dokładniej napiszę za jakiś czas w nowym wątku gdy zostaną ustalone wszystkie szczegóły.

Tytuły na forum

Przy okazji dokonałem też pewnej zmiany tytułów użytkowników forum którzy są administratorami oraz moderatorami.

Każdy moderator forum posiada teraz obok nicku tytuł: Moderator forum.lvlup.pro Dla administratora forum jest to: Admin forum.lvlup.pro Dla administratora hostingu jest to: Admin lvlup.pro + ikona lvlup przy avatarze w prawym dolnym rogu

Niezmiennie, wszystkie trzy grupy posiadają tarczę obok nicku.