NukeMC.PL - Easy Survival z Cuboidami

Zombie
NukeMC
NukeMC

logo|368x274

NukeMC.pl Serwer Easy Survival z Cuboidami.

1. Czym różni się Easy Survival od zwykłego Survival? Easy Survival to tryb w którym w ogóle nie ma PVP, a po śmierci wszystkie rzeczy zostają w ekwipunku, ten serwer nastawiony jest głównie do budowania. Dlatego już od rangi Vip mamy komendę /fly 2. Cuboidy Na naszym serwerze stawiając jukebox, dostajemy działkę o wymiarach 50x50, co daje nam naprawdę dużą przestrzeń do budowy, za kolejne 32 diamenty możemy powiększyć działkę. 3. Waluta Premium Na naszym serwerze istnieje waluta premium - Płomienie, które możemy kupić za pomocą ItemShop, lub za diamenty u odpowiedniego NPC. Npc za walute premium sprzedają min. Beacon, Elytra, Spawnery, Jaja spawnujące i inne. 4. Współpraca z Administracją Na naszym serwerze posiadamy profesjonalną administrację która nie jest z "łapanki", dzięki temu podczas gry zapewniony jest wysoki komfort grania. Administracja posiada również kolorowe podpisy, które zostawia podczas np. podglądania graczy na Vanishu. 5. Dostępność 24/7 i dobra maszyna Serwer otwarty jest 24/7, bardzo rzadko zdarza się żeby był zamknięty lub restartowany. Nasza maszyna jest wytrzymała na wszelkie kreatywne mechanizmy, więc możemy zrobić dowolny mechanizm. Zapraszamy na serwer NukeMC.pl 1.12 i 1.12.2

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Gratulacje! Twoja domena nukemc.pl została zarejestrowana w OVH.

DoreK
DoreK α-tester v3

NukeMC:

1. Cuboidy

Na naszym serwerze stawiając jukebox, dostajemy działkę o wymiarach 50x50, co daje nam naprawdę dużą przestrzeń do budowy, za kolejne 32 diamenty możemy powiększyć działkę.

Jezus chryste, już sobie wyobrażam ten bajzel na mapie...

Pantoflarz
Pantoflarz

undefined

taka notka a propos tej pięknej oprawy graficznej :kappa:

NukeMC:

Survival to tryb w którym w ogóle nie ma PVP

k.

NukeMC:

Serwer otwarty jest 24/7

nowe regulacje prawne co do handlu w niedziele nie obowiązują? :kappa:

ogólnie projekt wygląda mega słabo. życze wytrwałości z takim podejściem :slight_smile:

MentosPL
MentosPL

Serio Izihace?! mało tego na powstawało?

pierwszy raz widzę serwer survival na którym nie ma PvP

Prędzej bym to nazwał Freebuildem bez działek ( ͡° ͜ʖ ͡°) - tu działki są w skripcie, zerżnięty pomysł z serwera brodaci ....

Brak informacji o ekonomii czy dropie, nie wspominając że nie ma screenów. + Te logo w paincie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Właściciel widać ambitny, ale raczej nie widział innych serwerów by wiedzieć jaki poziom prezentować, a może jedyny tryb jaki zna to właśnie izihace/megadrop.

Pozwolę sobie wyrazić opinię metodą zalet i wad:

Zalety:

• Pewny siebie właściciel
  • Serwer nie jest na enderchescie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Własna domena ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • w końcu coś co nie jest na 1.7/1.8 ( ͡° ͜ʖ ͡°) (propsy za 1.12)
  • w miarę fajny spawn

Wady:

• Słaba grafika/logo
  • Brak ważnych informacji
  • serwer jest na craftserve ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Właściciel zapewniał że działa 1.12 i 1.12.2, a co z 1.12.1? (na 1.12.2 nie idzie wejść)
  • na serwerze nikt nie gra, ale jak będzie 15+ osób to na pewno będą lagi. (sam miałem na craftserve dawno temu i się zawiodłem)
  • na serwerze jest pełno skryptów
  • serwer jest bardzo nie ogarnięty jeśli chodzi o komendy.

https://hastebin.com/oluvajowuh.rb

Końcowa ocena wynosi 2/10

Dla kolegów w sam raz, lecz jako publiczny serwer się nie nadaje.

Lempik
Lempik

Survival bez PVP znaczy, że się nie mogą zabijać gracze. Co jednak nie znaczy, że moby nie mogą zabijać graczy. Po prostu ktoś wyznaje zasadę, że gracz to nie kolejny agresywny mob. Można sobie budować, ale trocha adrenaliny w postaci mobów też istnieje.

DoreK
DoreK α-tester v3

Survival bez PvP to akurat ma sens. U mnie jest coś takiego, że walka jest dobrowolna; jeżeli ktoś chce walczyć, to włącza tryb walki, a jak nie, to nie. No ale mówię, całość wygląda jak jakaś dziwna sklejka, i ten śmieszny i niepraktyczny system cuboidów.

MentosPL
MentosPL

Pisząc:

MentosPL:

pierwszy raz widzę serwer survival na którym nie ma PvP

Raczej bardziej miałem na myśli to że:

NukeMC:

Easy Survival to tryb w którym w ogóle nie ma PVP, a po śmierci wszystkie rzeczy zostają w ekwipunku Każde izihace polega na pvp i oszustach itd. i o to mi bardziej chodziło. posiadanie braku pvp z możliwością go włączenia ma swoje zalety i wady. ale to już kwestia gustu, i od gustu też zależy kto na taki serwer wejdzie.

A definicja ta powinna brzmieć "Easy survival to tryb w którym poziom trudności nie występuje, jest ujemny, jest siedliskiem...." i tak dalej ;)

Przydała by się fajna nazwa tego trybu gdzie jest survival bez PvP.

Osobiście nie grałem na Adventure mode więc nie wiem czy tam jest PvP.

NukeMC
NukeMC

Dziękuje za wszystkie odpowiedzi, zaczynam z serwerami dlatego jeszcze popełniam błędy :). Tutaj kody na VIP 30 dni Sklep: nukemc.pl 1101541 5938501 E9B966E

NukeMC
NukeMC

Mógłbyś powiedzieć co jest nie tak z komendami?

MentosPL
MentosPL

Po pierwsze że widzę wszystkie pluginy, po drugie widać profesjonalizm administracji tworząc komendę

/dropdropdropplomienizkamieniahaslo81231112dropdrpdropdropdropplomienizkamieniahaslo81231112dropdrpdropdropdropplomienizkamieniahaslo81231112dropdrpdropdropdropplomienizkamieniahaslo81231112dropdrpdropdropdropplomienizkamieniahaslo81231112dropdrpdropdropdropplomienizkamieniahaslo81231112dropdrpdropdropdropplomienizkamieniahaslo81231112dropdrpdropdropdropplomienizkamieniahaslo81231112dropdrpdropdropdropplomienizkamieniahaslo81231112dropdrpdropdropdropplomienizkamieniahaslo81231112dropdrpdropdropdropplomienizkamieniahaslo81231112dropdrp1111111

która zapewne jest od dropu ;)

NukeMC
NukeMC

Skryptu tego nie pisałem, tylko mój technik, w każdym razie poszukam skryptu na własną rękę.

NukeMC
NukeMC

1.12.2 Działa od początku, sam z niego korzystam