Otrzymałeś odpowiedź w zgłoszeniu.
Dzięki za opinię, mam w planie dodać też szybsze odpowiedzi jako opcję możliwą do wykupienia.
Jeśli byłbyś zainteresowany to daj znać.
Pół żartem pół serio, czy ludzie nie widzą tego dymka na samej górze czy nie chcą widzieć ? 😦
Ten dymek jest na miejscu zdaje się od grudnia 2013 lub stycznia 2014 roku.
Gdy go umieszczałem chciałem aby każdy klient wiedział że musi chwilę poczekać i nie trzeba ciągle pisać że chce się uzyskać odpowiedź.
Obecnie zastanawiam się nad botem który odpowiada na bardzo podstawowe zgłoszenia zanim nie przeczytam zgłoszenia sam, może to częściowo niektórych zadowoli.
Proszę mieć na uwadze że lvlup.pro to moja firma i jestem jedyną osobą która tu pracuje obecnie :slight_smile:
Odpowiedź potrwała trochę dłużej niż chciałem bo miałem plan żeby umieścić od razu opcję w panelu do automatycznego przydzielania tych danych, niestety nie udało mi się tego zrealizować wczoraj tak więc podałem to ręcznie.
Uwierz mi że duże firmy odpisują Ci o takich porach w takie dni tylko jak im sporo zapłacisz. Np. w online.net nawet mając serwer za około €350 + €50/msc za business support i tak musiałem czekać na godziny robocze bo w nocy były tylko osoby o małych uprawnieniach i jak coś się działo to nie mogli mi pomóc.
Raz było tak że czekałem 9h gdy miałem zablokowany serwer a i tak po 9h jak przyszedł ktoś z wyższymi uprawnieniami to stwierdził że i tak go nie odblokują 😃 @adminek153 może pamiętać jak s5.hostmc.pl było niedostępne przez dobre 12h lub nawet więcej.
Protip: jeśli chcesz najszybszej odpowiedzi na ticket w dowolnej firmie to cierpliwie poczekaj. Nikt nie lubi gdy klient spamuje w ticketach, a szczególnie gdy robi to na kilku kanałach komunikacji.
To może mieć wpływ na szybkość odpowiedzi.
Bądź miły to masz dużo większą szansę na miłą i szybką odpowiedź to działa także w RL np. sklepie i ogólnie w życiu 😉 Taki lifehack.