Kamilkime:
Owszem, może i nie wypada - jednak nie jest to nadal wypowiedź wulgarna + zdarzały się podobnie niekulturalne wypowiedzi, które pozostawały bez kary - właśnie o taką nieregularność działań administracji nam chodzi
Odpowiadałem już wcześniej, naprawdę nie lubię się powtarzać.
Jeśli chcecie mojej uwagi jeszcze na trochę dłużej niż kilka godzin to zadawajcie pytania oraz piszcie rzeczy do których jeszcze się nie odnosiłem.
W przypadku jeśli coś zostało pominięte przez obsługę, proszę o flagowanie postów.
Trudno jest przeczytać dosłownie każdy post na forum więc tu liczymy na pomoc użytkowników.
Sygnał że coś wam się nie podoba (flaga) na pewno jest trochę silniejszy niż standardowo przeglądamy forum i może coś nam umknąć. Jak sam stwierdziłeś nie jesteśmy nieomylni.
Kamilkime:
No cóż - dla mnie jest to pewnik, bo wiem czemu te osoby się nie odzywają. Tutaj może
miało mieć inny wydźwięk - widać nie przeniósł się on dobrze przez wiadomość. Niestety, nie udowodnię ci tego bez podawania tych osób, tego na pewno zrobić nie chcę - dlatego albo możesz mi wierzyć, że jest więcej osób niezadowolonych, albo nadal się cieszyć że jest nad tak mało
Nie widzę tu treści do której mogę się odnieść, dalsza spekulacja nie da tu owoców.
Jak przyjdą i napiszą to spoko, z ch ęcią przeczytam ich punkt widzenia.
Kamilkime:
No, bo masz problem - to, że ci się zdarza przyznawać, to nie oznacza że nie ma problemu. Jeśli alkoholikowi zdarza się być trzeźwym, to znaczy że nie jest to problem, bo nie chodzi pijany 24/7?
No cóż, to trochę sugeruje że mam rację tylko w powiedzmy 1% przypadków.
Odwrócę to i stwierdzę że mam rację w 99% przypadków. To również będzie spekulacja na tym samym poziomie.
Kamilkime:
Ah, miło więc nam bardzo o wielki Panie Systemie, żeś zszedł ze swego tronu pogadać z nami, prostymi użytkownikami, wielcem zaszczyceni… Twój udział tu powinien być oczywisty - w końcu jesteś ponoć poważnym adminem poważnego forum
Nie podoba mi się Twój ton. Jest prześmiewczy i pewnie testujesz moją cierpliwość.
Z zasady nie daję się sprowokować więc to zignoruję :kappa:
Kamilkime:
No, to już jest postęp w porównaniu do tego co pisywałeś wcześniej. I nie uważamy, że koniecznie my mamy rację - ale chcemy żebyś chociaż się zastanowił, że może jednak jest tu jakiś błąd
Jedyny błąd jaki widzę to pisanie w tym wątku. Minęło kilka godzin a ja nie widzę postępu.
Jak wspomniałem w innych słowach, zależy mi na tym aby wyczerpać możliwości i chcę Wam iść na rękę.
Kamilkime:
Tak samo z tobą - ktoś może brać za prawdę to co ty piszesz. Jaki wpływ na społeczność ma to - widać
Powinien brać pod uwagę każdy użytkownik bo jestem częścią obsługi tego forum.
Rozwiń co masz na myśli przez wpływ na społeczność, brzmi mgliście.
Kamilkime:
Czy ty mi coś w tym momencie próbujesz zarzucać? Nieładnie trochę by tak było… I chyba byłoby to znowu wkraczanie w świat spekulacji, nieprawdaż?
Podsuwacie mi w zasadzie same spekulacje bez konkretów, jednocześnie chcę na wszystko odpowiedzieć.
Wychodzi na to że nie mam wyjścia dopóki chcę tu pisać.
W przypadku bardziej treściwych postów z pewnością nie trzeba by spekulacji.
Kamilkime:
A naszym zdaniem nie każdy jest prawidłowy, stąd ta dyskusja
Nie widzę tarczy przy waszym nicku.
Przyjąłem waszą opinię i się z nią nie zgodziłem wielokrotnie.
Temat uważam za zamknięty.
Kamilkime:
Emm, nie. Nie widać po prostu po tobie żebyś słuchał co mówimy - bardziej zdajesz się tylko słyszeć
Odnoszę się do waszych postów więc musiałem je przeczytać przynajmniej raz.
Nie zgadzam się z nimi więc nie ma akcji z mojej strony.
Mam wrażenie że tkwisz w świecie gdzie to co powiesz musi być wykonane.
Jeśli byłoby inaczej dałbyś już spokój z tego typu postami które wałkują ten sam temat już dziesiątki razy.
Kamilkime:
No, tylko raz ma to miejsce, a raz nie - no sorry, gdyby regulamin był zawsze egzekwowany w 100%, bez wyjątków i bez wątpliwości to nie byłoby nas wszystkich tutaj.
To Twoje zdanie, nie zgadzam się z nim i mam do tego prawo.
Kamilkime:
Zarzucałeś mu, że napisał coś wulgarnego po edycji - co jest kłamstwem. Dodatkowo - no, zmienił wątek, zagwiazdkował, nie ma tam już nic obraźliwego w tym momencie - gdyby ktoś wtedy spojrzał na tę wiadomość to by się tam niczego nie dopatrzył
Wiadomość była bardziej nieczytelna i wygląda na omijanie regulaminu, znaczenie te samo.
Zastosowałem flagę i warn.
Nie musi wam się podobać moja reakcja, zwłaszcza że jeśli trzymacie się razem to zawsze będziesz bronić kolegi itp.
W jakiej ilości synonimów i innych form mam opisywać to samo wielokrotnie?
Kamilkime:
Nie wymagamy, żeby każda sytuacja była zapisana w regulaminie.
Tak, wymagasz jeśli chcesz zawsze kar 1:1 w każdej sytuacji.
Kamilkime:
Jednak wiem z doświadczenia, że da się go pisać w taki sposób, aby większość sytuacji bez problemu uwzględnić. Ale tu i tak jest głównie problem tej interpretacji
regulaminu - jeśli może on zostać zinterpretowany różnie w zależności od dnia - no, to chyba słaby regulamin. Jeśli coś ma być zabronione to jest zabronione i już, a nie raz kara będzie a raz nie
Zapraszam do stworzenia nowego regulaminu wraz z pokryciem kosztów jego stworzenia przez profesjonalistę. Możesz go wtedy opublikować na forum i wezmę pod uwagę czy go użyć.
Ja nie widzę obecnie w nim błędu więc nie widzę takiej potrzeby.
Regulamin jest taki jaki zaplanowałem, realizuje te cele które powinien według mnie.
Kamilkime:
Nic nie wiesz o moim doświadczeniu, więc się na jego temat nie wypowiadaj
Wszystko wnioskuje po postach które piszesz, nic poza tym.
Mam takie same prawo napisać w tym wątku jak Ty.
Jeśli nie chcesz abym tak uważał to po prostu pisz lepsze posty które nie będą mnie wprowadzać w taki błąd (skoro tak uważasz).
Napisałem swoją opinię, to jest dokładnie to czego wydajecie się chcieć bronić na tym forum.
Kamilkime:
To tak jak pytałem gdzieś wcześniej - który dokładnie punkt regulaminu to łamało?
Skrócę to do najważniejszego fragmentu:
3.4. Niedopuszczalne jest zamieszczanie przez Użytkowników na łamach Forum treści sprzecznych z prawem lub dobrymi obyczajami
Kamilkime:
Nikt nie mówi, że było to zachowanie godne Matki Teresy i należy się za to kanonizacja zaraz - chodzi raczej o to, że nie była to sytuacja nowa na tym forum, ani nie było to coś tak wielkiego żeby od razu ukrywać za to post
Twoje zdanie jest takie że nie ukrywać posta.
Moje zdanie jest takie żeby ukryć posta.
Ja mogę to zrobić, Ty nie możesz.
Wypisałem zasadnicze różnice których wydajesz się nadal nie rozumieć (bo ciągle piszesz o tym samym). Informuje że ze względu na takie teksty odechciewa mi się tu pisać, proszę abyś bardziej uszanował mój czas i pisał ciekawsze posty które dają do myślenia.
Kamilkime:
Po raz kolejny - nie spekuluj i nie zarzucaj mi, że sobie coś wymyślam - to, że ty nie możesz o czymś wiedzieć, to nie oznacza że jest to wymyślone. Nie podam ci dokładnych osób, bo po co - żebyś je mógł jakoś męczyć albo nawet i zbanować? Skąd mam wiedzieć co zrobisz?
Bez konkretów nie da się zdziałać konkretów.
Nie mówię abyś mówił coś więcej.
Wystarczy że te osoby tu przyjdą i wyrażą zdanie.
~5 osób które uparły się na decyzje obsługi że są niesłuszne to jednak trochę mało abym brał to poważnie biorąc pod uwagę jakie zarzuty stawiacie.
Kamilkime:
I jeszcze raz - nieładnie jest rzucać tak o oskarżeniami i spekulować panie System…
Widocznie udzieliło mi się z Twoich postów :man_facepalming:
Kamilkime:
No właśnie się staram, ale powoli przychodzi mi to z trudem, bo jednak mam wrażenie, że twój poziom powoli się obniża - zaczynają się pojawiać różne odnośniki ad personam z twojej strony…
To Twoje zdanie.
Moim zdaniem daj dobry przykład i pokaż posty na poziomie. Czekam na to już dobrych kilka godzin.
Kamilkime:
Tak?.. Zabrzmiało trochę jak nieładna sugestia…
Wyjąłeś z kontekstu, nie wkleiłeś całej wypowiedzi.
Nie będę komentować.
Kamilkime:
Gdyby wykonywała je jak być wykonywane powinny - nie byłoby tych tematów
No a z drugiej strony mogą już być wykonywane dobrze a Wy chcecie aby były źle i co ? :man_shrugging:
Znów świat spekulacji.
Notka
Wiecie co, kończąc odpowiedzi na powyższe posty zdałem sobie sprawę że spędziłem nad samym tym jednym wątkiem 10h i nic nie zostało zbudowane na jego podstawie. Jestem zawiedziony i jest mi smutno :frowning_face:
Dochodzę do wniosku że nie ma sensu dalej prowadzić tej dyskusji.
Prowadziłem ją w takim stylu jakim mnie proszono i to nie działa.
Poprzedni sposób z AMA wydawał się działać bo po ścianie tekstu nie było więcej pytań.
Tak czy inaczej zarzucanie mi że nie chcę działać na waszą korzyść jest obecnie bezpodstawne, próbowałem jak mogłem.
Jedyne co to postrzępiłem swoje nerwy bo mam dobre intencje ale niektóre osoby nie potrafią zrozumieć prostych rzeczy nawet pisanych wiele razy w innych słowach.
Starałem się odpisać na praktycznie każdą wiadomość kilku osób w pojedynkę.
Odłożyłem swoje standardowe codzienne zadania i odpoczynek (mimo problemów rodzinnych i nieplanowanego wyjazdu oraz masy papierów bo zamknięcie roku 2019) aby spróbować wyjaśnić powtarzającą się sprawę bo zależy mi na dobru społeczności.
Osoby które mają swoje zdanie nadal je mają (co szanuję) ale jeśli będą przekonywać na siłę do swoich poglądów innych i powtarzać nieprawdziwe informacje to potraktuję to jako robienie zamieszania na forum i toksyczne zachowanie.
Zachowanie ludzi się udziela, nie trzeba mieć przecież racji aby inni zaczęli to naśladować dlatego zapowiadam że będę chronić społeczność przed szkodliwym działaniem kilku jednostek.
Moje proste zalecenie jest takie że jeśli działanie obsługi jest wątpliwe a po zgłoszeniu tego faktu nadal nie jesteście zadowoleni to po prostu znajdźcie inne forum które może odpowiadać lepiej na wasze potrzeby.
Nie zniżę poziomu forum tylko dlatego że grupa 5-10 osób tak uważa.
Tak wygląda to z obecnych informacji które widzę.
Nigdy nikogo nie trzymam na siłę, uważam że jeśli ktoś nie jest zadowolony to przecież może znaleźć swoje szczęście w innym miejscu. Z postów innych osób powyżej można wnioskować że to coś złego.
Niby dlaczego? Przecież nawet odwołując się do takiego poważnego dokumentu jakim jest konstytucja jest tam wyraźnie napisane że każdy ma prawo do szczęścia.
Czy to chodzi o forum czy klientów. Moim celem jest aby klient czy też użytkownik byli zadowoleni bo wiem że nawet jeśli pójdzie gdzie indziej to jest szansa że wróci bo zobaczy jak jest w innych miejscach.
Przyszłe produkty lvlup.pro jeszcze bardziej pokażą jak ważne jest dla mnie aby klient miał wolność wyboru ale to tylko taki mały przedpremierowy wyciek 😉
Pozwólcie wiec że nie będę już się tutaj wypowiadać.
Zachęcam jednak do pisania w tym wątku przez osoby które zarzucają mi podejmowanie złych decyzji jako obsługa. Zapoznam się z nimi i wezmę pod uwagę. Gdyby nie zależało mi na postach innych to nie odpisywałbym w tym wątku.
Jest szansa że osoby z postów powyżej oraz kilka innych które like'ują ich odpowiedzi czyli np:
- @xSeKaBo
- @Kamilkime
- @Kaczuc
- @DoreK
Mogą wam sugerować że nie warto wyrazić własnego zdania na forum bo przecież można za to dostać bana. Zabawne jest to że walczą o wolność wypowiedzi czyli o coś co mamy od początku forum i korzystają właśnie z tego faktu :slight_smile:
Łatwy do zweryfikowania fakt jest taki że nie wydaliśmy żadnego bana bez postawy.
Dosłownie 0 banów zostało wydanych za krytykę obsługi.
Wystarczy spojrzeć ile krwi mi napsuli wyżej ale skoro nie mam powodu do bana to szanuję ich własne zdanie i posty są nieruszone. Jeśli ktoś mi nie wierzy przecież zawsze jest wayback machine który pokaże poprzednie wersje postów.
Wszystkie wydane kary są widoczne publicznie w cyklicznych wątkach na ten temat i możecie prześledzić całą historię postów, zarówno na forum jak i discordzie.
Komu zależy na faktach a nie na spekulacji i gdybaniu, sprawdzi posty i sam wykształci swoje zdanie na ten temat.
Dziękuję każdemu który dobrnął do końca tego posta i życzę spokojnego dnia lub nocy :slight_smile: