[Oferuje] Pomoc Techniczną TEAMSPEAK3

Zombie
Sprint012
Sprint012

[Oferuje] Pomoc Techniczną związaną z ts3

Tak jak w temacie.

Coś o mnie:

Mam 20 lat jestem uczniem w klasie o profilu technik-informatyk, ale od ponad 5 lat interesuje się też Ts'em, pisaniem prostych stron www (coś tam próbuje), troszeczke też programowaniem.

OFERUJĘ POMOC : -Instalacja Teamspeak3 -Konfiguracja Aplikacji botów typu : Abot,SBOT,Xbot,Mbot itp.+Instalacja -Instalacja Livehelp -Instalacja Botów muzycznych typu Sinusbot, Audiobot+Panel itp.. -Zrobienie permisji oraz kanałów -Instalacja Pakietów typu MySql,PHP,Apache,Phpmyadmin itp.. -Pomoc w uzyskaniu Licencji -Zabezpieczenia TS (w miarę moich możliwości) -I wiele więcej...

Czego oczekuję: -Zaufania -Kultury -Dostęp do maszyny ( jeśli sie boisz możemy użyć AnyDesk ) -Wynagrodzenie : do uzgodnienia

Kontakt : PW napewno sie odezwę :)

anon10657637
anon10657637

Przecież tej oferty nawet nie da się potraktować na poważnie. Żadnego portfolio, sensownej formy kontaktu czy nawet formy przedstawienia usług. Halloween się skończyło.

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Duplikat https://lvlup.rok.ovh/t/oferuje-pomoc-techniczna-zwiazana-z-ts3/8588 Dodatkowo to wciąż ta sama osoba, która oferowała wątpliwy hosting oraz chciała crackować Sinusbota :rofl:

bopke
bopke Moderator forum.lvlup.pro

Timo:

Duplikat

🗑️

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.