Opinia - AlfaCode

Zombie
Jakub
Jakub

Cześć! Proszę osoby które robiły bądź robią ze mną "deale" aby wypowiedziały się o mojej uczciwości :slight_smile:. - Oczywiście oczekuję prawdziwych opini.

Temat tworzę ponieważ dużo osób przed zakupem produktu pyta się czy nie oszkuję itd 😉

Jakub
Jakub

Dziękuję za opinię, możesz wyjaśnić dlaczego "nie polecasz"? Nie prowadziliśmy między sobą żadnych transakcji.

Kaczuc
Kaczuc

Polecam robić handle z tym użytkownikiem, wszystko sprawnie przebiega :)

DoreK
DoreK α-tester v3

Polecam, uczciwy człowiek. Pożyczył ode mnie kilka tygodni albo nawet i miesięcy temu jakieś 3 złote, do tej pory nie oddał :D /edit: oddał teraz!11 Gut frjend kturemu mogem sie wyrzalic Człowiek godny zaufania, nigdy mnie nie wycccc...kiwał w poważniejszych transakcjach (były takie?).

Polecam lvlupowicza.

DBanaszewski
DBanaszewski α-tester v3

Polecam, korzysta z bunanowych usług finansowych (hyhy :nosacz:) już od dawna, czasem coś pożyczy, czasem siś od niego pożyczy, można mu zaufać.

anon81692791
anon81692791

Gdy widzę takie opinie to bardziej mnie zniechęcają do robienia z tobą wymian itp. (Jeżeli takową mielibyśmy przeprowadzić)

Dodatkowo widać jak się wymieniacie pozytywnymi opiniami

https://zapodaj.net/images/b3e9b4b39997a.png https://zapodaj.net/images/3b5f66f83556f.png

zatem powinny być pomijane przez nowe osoby. (Czekam na jakieś prawdziwe)

Udowodniliście, że jednak nie są to puste opinie, ale nie widzę powodu dla którego mielibyście zgłaszać mój post. Przecież wypowiedziałem się co uważam na temat tych opinii :slight_smile: (--wyjaśnione--)

PS. Niezbyt interesuje mnie czym się dokładnie wymieniacie, czy to kobietami, czy też zabawkami. Prowadzimy rozmowę opiniach.

Pozdrawiam.

Lumpiasty
Lumpiasty Stały bywalec

Witam, tu multikonto @Jakub, przyszedłem wystawić pozytywną opinię o tym użytkowniku. :kappa:

Po kilku transakcjach polecam użytkownika.

WKWM

DBanaszewski
DBanaszewski α-tester v3

Za zgodą autora wątku publikuję ostatnie transakcje (z połowiczną cenzurą): image|690x367

Jakub
Jakub

dawid1|690x296 dawid2|690x328 dawid3|690x68 Tak, kobietami również się wymieniamy.

adminek153
adminek153 Moderator forum.lvlup.pro

Ewentualne rekomendacje dla użytkowników można składać w wybranych wątkach w kategorii #rynek po udanej/nieudanej transakcji.

Ten wątek nie jest potrzebny, nakarmię nim zombie.