Opinie o firmie Komputronik

Off topic
AidisProPlayer
AidisProPlayer

Pytanie co sądzicie o Firmie Komputronik. I czy jak będę w sklepie to mogę zażądać sprawdzenia produktu przed zakupem. A i żeby nie było nie zamówiłem całego komputera tylko obudowe SPC RG4T

F4mouS
F4mouS

Jeśli chodzi o zażądanie sprawdzenia produktu to chyba w zależności od dostępności w danym salonie.

F4mouS
F4mouS

Sam kupiłem obudowę w komputroniku, bez sprawdzania co jest w środku.(xD) Do pudełek pakuje firma od której jest produkt a nie komputronik.

AidisProPlayer
AidisProPlayer

Ale mi chodzi o to ze w obudowie jest szkło hartowane. I wiesz co może się stać w trakcie transportu. To nw.

SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

Czy jest jakiś konkretny powód czemu dali tam szkło zamiast pleksy? Z akrylem nie ma takich problemów.

Zawsze możesz potrząsnąć pudełkiem czy nie słyszysz najdroższych puzzli.

Infinity
Infinity

Ogólnie komputronik polecam, bo sporo tam zamawiam i kupuje. Natomiast nie jestem ci w stanie powiedzieć czy będziesz mógł sprawdzić zawartość. Ostatecznie to firma pakuje, jak ktos to wspomnial wczesniej. Jesli jest to szklo, to pewnie tez dochodzą do tego dodatkowe oznaczenia na pudelku czy inne zabezpieczenia wewnatrz niego. Musisz sie dokladniej dopytac najlepiej na miejscu.

DoreK
DoreK α-tester v3

Zamawiałem tam myszkę i nie mam żadnych zastrzeżeń, jednak radziłym nie sugerować się moją opinią ponieważ jest to póki co jedyny mój zakup w tym sklepie, nie zamawiałem nic co mogłoby się stać puzzlami 😂

kacper_o
kacper_o

Od kiedy pamiętam zamawiałem sprzęt w komputroniku (od dysków, poprzez procesory, na monitorach i obudowach kończąc) i nigdy nie miałem z nimi żadnego problemu.