Witam serdecznie podczas logowania do Panelu → TS3AudioBot pojawił mi się następujący problem czy ktoś z was wie jak to rozwiązać
Przed zalogowaniem

Po zalogowaniu

Witam serdecznie podczas logowania do Panelu → TS3AudioBot pojawił mi się następujący problem czy ktoś z was wie jak to rozwiązać
Przed zalogowaniem

Po zalogowaniu

Pisze jak byk, że nie może się połączyć z bazą danych
więc co muszę zrobić żeby się połączyć ? Jakieś komendy trzeba wklepać czy jak ?
Złe dane podałeś.
Podaj w pliku konfiguracyjnym poprawne dane do bazy danych MySQL. A i jeszcze jedno pytanie, czy masz zainstalowany serwer mysql? Jeśli nie to łap poradnik na Debiana 8: https://tecadmin.net/install-mysql-debian-8-jessie/ Zastosuj się do wszystkich punktów, a potem użyj komendy: sudo apt-get install phpmyadmin
Tak mam zainstalowane PhpMyAdmin i MySQL. Gdzie znajduje się plik konfiguracyjny ?
W ścieżce /var/www/html/(jeśli w tym folderze masz folder w którym znajduje się panel, wejdź do niego)/inc/config.php
I tam masz dane do bazy danych
Jeśli serwer mysql jest postawiony na osobym serwerze to sprawdź czy na pewno ma odblokowane połączenia zewnętrzne.

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.