Czy jest jakiś sposób na pokazywanie listy komend pod tabem wraz z kolejnym uzupełnieniem? ( np /tp player player ) Chciałbym ukryć komendy zawierające ":" w nazwie. Szukałem na guglach, gołdakach :nosacz: ale nic nie znalazłem Ktoś, coś?
Czy jest jakiś sposób na pokazywanie listy komend pod tabem wraz z kolejnym uzupełnieniem? ( np /tp player player ) Chciałbym ukryć komendy zawierające ":" w nazwie. Szukałem na guglach, gołdakach :nosacz: ale nic nie znalazłem Ktoś, coś?
Nie rozumiem a co Ci konkretnie chodzi, sprecyzuj krok po kroku co chcesz osiągnąć.
@jbrudek
Chodzi mi o ukrycie komend typu /minecraft:me ( zawiera : w nazwie )
A autocomplete, aby nie zaburzało podpowiedzi komend ( np /tp Linux Notch )
Specjalnie dla Ciebie napisałem taki plugin. Blokuje tabowanie komend gdy znajduje się w nich znak ' : '. Dla opa nie blokuje. Wymaga dodatkowo pluginu ProtocolLib. Masz link: https://www.dropbox.com/s/ayzxjx1y46h4bw0/ColonTabCompleteBlocker.jar?dl=1 Powinien działać na wszystkie wersje od 1.8.8 może nawet 1.7 Tu skan: https://www.virustotal.com/gui/file/c13a0fece16b0e25af0484e80046fed9f2476659a794603cd40b53f60ae6a4bf/detection
Oke dzięki. Nie trzeba było heh. Mi wystarczy tylko metoda i tyle
Następnym razem zadawaj lepiej pytanie w poście, bo nie skupiając się można odnieść z twojego postu wrażenie że chodzi Ci o pokazywanie listy komend pod tabem (footer).
jbrudek:
Następnym razem zadawaj lepiej pytanie w poście, bo nie skupiając się można odnieść z twojego postu wrażenie że chodzi Ci o pokazywanie listy komend pod tabem (footer).
Mespi:
wraz z kolejnym uzupełnieniem? ( np /tp player player )
Myślałem, że to nakieruje ;/ Sam za bardzo nie wiedziałem jak poprawnie skonstruować to zdanie, żeby każdy wiedział o co chodzi. Mogłem wspomnieć o automatycznym uzupełnieniu na czacie... Ale w sumie skoro mówię o automatycznym uzupełnieniu to chyba na Tabie niema czegoś takiego :thinking:

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.