PayPal - dylematy przy założeniu konta

Off topic
BeGood
BeGood

Dzień dobry, czy jak założę konto w paypal na jak wpisze moje miejsce zamieszkania to przyjedzie mi jakiś papier proszę o wytłumaczenie ale tylko tych osób które korzystają już z paypal przynajmniej 1,5 miesiąca ( innym mogło jeszcze nic nie przyjść)

DZIĘKUJE

Kamil02167
Kamil02167

Nic nie przyjdzie

BeGood
BeGood

ej a tak dla pewności jak długo korzystasz z paypal ?? srry jeśli głupie pytanie !

psycho
psycho

Mam PayPal'a od kilku lat i do tej pory nic nie przyszło. Weryfikacja odbywała się przez konto bankowe (tak mam podpięte, gdyż wypłacam na nie pieniądze co jakiś czas).

#off-topic: Wygląda jakbyś był bardzo przestraszony tym, że coś ma przyjść lub inaczej ktoś ma znać Twój adres, a to może prowadzić do tego, że jesteś albo bardzo młody i boisz się wpadki, że rodzice odbiorą i zobaczą "samodzielność" lub myślisz, że to będzie idealny sposób do robienia ciemnych interesów i być "anonimowym" podając fałszywe dane.

BeGood
BeGood

no właśnie bo się bo nie mieszkam sam a paypal jeszcze nie mam ,twierdzisz że nie muszę się obawiać że znajdę w skrzynce na listy jakiś list od paypal dzięki za odpowiedź :)

SP24
SP24

Teraz już korespondencje listowne są nieopłacalne. Wszelkie informacje odnośnie konta otrzymujesz na maila.

Wright
Wright

Mam dwa konta: Firmowe (~1.5 roku) i normalne (~4 lata) - do dziś żadnego listu. Wszystko wysyłają mailem.

JanekJaran
JanekJaran

PayPal raczej rzadko kiedy wysyła list, zwykły użytkownik PayPala nie powinien spodziewać się takiej korespondencji.

Harry94
Harry94

ja jeszcze nigdy nie otrzymałem listu od paypal'a :D

LinGruby
LinGruby Pionier

PayPal od prawie 6 lat i nic papierowego nie przyszło... wszelaka korespondencja tylko na mail :-D

MTGmati
MTGmati

Od kilku lat kontaktują się do mnie email lub tel.

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.