Pierożkowe imperium - Twój pierożek dla ciebie

Zombie
idailygaming
idailygaming
DoreK
DoreK α-tester v3

Można prosić o jakiś opis serwera? Sama "prezentacja" wygląda... image|403x66

idailygaming
idailygaming

Serwer jest miejscem dla developerów, grafików, "memowników", graczy lola, cs:go, minecrafta. "Pierożkowy discord" to nazwa wlasna, serwer nie ma nic wspólnego z jednym ani drugim. Mam świadomość, że aktualna prezentacja wyglada brzydko i taka jest lecz wtedy nie miałem na nią pomysłu. Nowa prezentacja jest aktualnie tworzona. Weryfikacja która jest w tej prezentacji została wyłączona a kanałów jest znacznie więcej.

DoreK
DoreK α-tester v3

Widzę że coraz więcej tego typu serwerów discord powstaje :) Dołączę i zobaczę co tam się dzieje ;) /o nie, liptur potfur w staff, ócjekam :kappa:

MentosPL
MentosPL

Ja nawet jestem na 5-6 serwerach discord o takiej "uniwersalnej" tematyce.

Prześcigają się jedynie w liczbie osób, botów, kanałów, (w tym ilościom emotek w nazwach kanałów) Administracja takiego discorda bawi się w "overlay'e" swoich pseudonimów z znaków unicode.

A chat zazwyczaj wygląda tak, że albo jest niezły bajzel ne chacie głównym i idzie ok 1K wiadomości dziennie. Albo jest dużo dużo osób gdzieś 400 online, a na chacie cisza.

Lepiej stworzyć Discord o jednej tematyce, niż zbiorczy na którym jest wszystko, i tylko po to by mieć więcej osób. to tylko liczby, gdy aktywności po prostu nie ma.

anon10657637
anon10657637

Dlaczego na tym forum nie ma reakcji? Dałbym przykro mi.

Nieznajomy11
Nieznajomy11 Moderator forum.lvlup.pro

na prośbę autora