Plugin na fałszywe sloty

Pytania i problemy
Championes
Championes

Witajcie, szukam takiego pluginy dzięki, któremu będzie na serwerze pokazywało ciągle max graczy czyli np. 45/45. Jak nie ma takiego czegoś to jak zrobić aby na liście serwerów czyli np mclist pokazywało full sloty wiem, że tak idzie, bo nie którzy tak mają.

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Zerknij na coś tego typu. Masz tutaj kilka opcji: pełny serwer, ilość +1 czyli 9/10 10/11, albo brak slotów.

https://www.spigotmc.org/resources/noslots-dynamic-slots-for-your-server.69354/

Championes
Championes

Spoczko, a wiesz jak zrobić tak z mclistą to co pisałem? D:

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Zobacz czy ten plugin przypadkiem nie zadziała również na to.

Listy serwerów korzystają często z query, także nie wiem czy da się to zmodyfikować.

Dudix
Dudix

Timo:

Listy serwerów korzystają często z query, także nie wiem czy da się to zmodyfikować. z polskich z tego co mi wiadomo aktualnie tylko mclist.pl z query bierze informacje nt. statystyk

Axerr
Axerr

Nasuwa się pytanie: po co? Wielu graczy może to zmylić, ostatnio mój znajomy ominął pewien serwer właśnie na mclist, bo liczba maksymalnych slotów była równa licznie graczy (np. 74/74), co oznacza, że serwer nie pomieści więcej osób. Celowy strzał w kolano?

Championes
Championes

wtedy wiecej osób wbija uwierz mi ;D

michociaak
michociaak

AdvancedNMOTD posiada taką funkcje. Dodatkowo może ustawić Ci kolorowy opis serwera, który możesz zmieniać bez restartowania go.

Championes
Championes

Dzięki

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.