PogadajTu.PL » Serwer TeamSpeak3

Zombie
teamspeak
StrangerTV
StrangerTV

pogadajtu|690x258

Dlaczego my?

1. Automatyzacja

Posiadamy automatyczne boty dzięki którym bez naszej pomocy możesz samodzielnie nadać sobie rangi, 
   oraz zarejestrować się.

2. Profesjonalizm

Staramy się robić wszystko sumiennie i z myślą o użytkownikach.

3. Licencja

Działamy na prawdziwej licencji NPL, przez co macie świadomość tego że nie dostaniemy Black Listy.

4. Boty muzyczne

Posiadamy nielimitowane instancje muzyczne 24/7, każda gildia  dostaje adekwatną liczbę botów do 
   członków swojej gildii. Każda osoba z gildii ma dostęp do swoich botów,  wszelkie komendy pod: !help.

5. Autorska strona z panelem

Posiadamy autorską stronę, na której możecie znaleźć przydatne informacje o serwerze, takie jak ranking, 
   podgląd serwera czy lista banów. Po zarejestrowaniu się dostajecie dostęp do nadawania rang 4FUN oraz 
   gier, dzięki czemu nie musicie czekać na administrację na kanałach pomocy.

6. Autorska grafika oraz ikonki

Na naszym serwerze możemy pochwalić się autorską grafiką oraz ikonami wykonanymi przez naszego 
   grafika.

Układ kanałów

1.  Strefa Gildii

Znajdują się tutaj wszelkie kanały ekip które mają przynajmniej 10 osób online każdego dnia.

2. Statystyki

Znajdziemy tutaj najważniejsze informacje o serwerze.

3.  Poczekalnia

Są tu m.in. zasady serwera, taryfikator kar oraz strefa Away Form Keyboard

4. Strefa Pomocy

Tutaj możecie znaleźć kanały na których poprzez wejście możecie skontaktować się z administracją, lub 
    nadać sobie rangi.

5. Administracja

Kanały administracyjne :)

6. Strefa Pogadaj Tu (Publiczna)

Wszelkie kanały z limitem czy też bez.

7. Strefa Prywatna

Tutaj znajdują się kanały prywatne założone w poprzez wejście na kanał [»] [AUTO] Prywatny kanał w 
    strefie pomocy.

8. Strefa Tymczasowa

Wszystkie tymczasowe kanały.

Zapraszamy do łączenia się z serwerem.

» PogadajTu.PL«
anon10657637
anon10657637

StrangerTV:

Up.

Po co podbijać po 40 minutach od napisania tematu?

StrangerTV
StrangerTV

@anon10657637 Przepraszam, usunąłem.

anon10657637
anon10657637

StrangerTV:

Przepraszam

Nie przepraszaj, bo nie masz za co 😛 Po to jest społeczność, by zwracała uwagę na takie zachowania i upominała, bez interwencji moderatora czy innego delikwenta (lub delikwentki) z uprawnieniami do wymierzania kar 😃

karkow
karkow

Jestem ciekaw jak uzyskaliście licencję NPL dla pogadajtu.pl skoro łamiecie jej zasady.

StrangerTV
StrangerTV

Cześć, czy możesz przybliżyć nam jakie zasady łamiemy?

anon10657637
anon10657637

StrangerTV:

Cześć, czy możesz przybliżyć nam jakie zasady łamiemy?

NPL jest głównie dla klanów i społeczności, gdzie podmiot deklaruje się, że nie będzie pobierał opłat za korzystanie z serwera, jak i za jakiekolwiek inne urozmaicenia. Licencja nie jest na tzw. publiczne serwery.

StrangerTV
StrangerTV

Eh, myślałem że o coś innego niż "NPL nie jest na publiczne serwery" wam chodzi. Każdy o tym wie, zresztą. Po co czepiać się takich rzeczy jak TeamSpeak ma to gdzieś, nie pobieramy żadnych opłat, robimy wszystko non-profit. Moim zdaniem to takie wymuszanie złej opinii na temat serwera gdy nie ma do czego się przyczepić.

happi
happi

StrangerTV:

Po co czepiać się takich rzeczy jak TeamSpeak ma to gdzieś

Tym bardziej powinniśmy "czepiać się" tego, bo wykorzystujecie nieuwagę TeamSpeaka dodatkowo łamiąc zasady.

karkow
karkow

Nie czepiałbym się gdybym sam nie miał problemów z uzyskaniem licencji dla klanu.

A tu strona wizytówka która nie ukazuje żadnej aktywności.

Jeżeli tak to teraz TS sobie rozdaje licencje to ja mam jeszcze kilka domen... undefined

StrangerTV
StrangerTV

Licencje dostaliśmy na innej stronie, i jak mogło by się wydawać, niestety nie jest to takie łatwe aby taką licencję uzyskać ;)

karkow
karkow

StrangerTV:

1. Licencja Działamy na prawdziwej licencji NPL, przez co macie świadomość tego że nie dostaniemy Black Listy.

W takim razie tu lecicie w "bambuko". Szansa dostania BL porównywalna jak za serwer z witaminą.

StrangerTV
StrangerTV

Nie, nie jest.

krides
krides

Jeśli ma byc to opina o tym ts3 To ja napiszę: -hosting -automatyzacja -admininistracja A teraz + Brak baneru Da rady wbic na ts3

Ocena ?/10 ?-tu wiesz co się kryje

StrangerTV
StrangerTV

Szczerze, nie wiem co napisać o tej Twojej 'opinii' Co do braku banneru https://gyazo.com/3775b6cbe7bb1677c145afd67059497c