Pomysł na serwer. Z czasem na start z serwerownia

Zombie
współpraca-odrzucone
mrchinolek
mrchinolek

####Nazwa projektu Serwer Minecraft ####Cel Stworzyć serwer nowy, stabilny dla graczy, dla czystej przyjemności. ####Co udało nam się zrobić Pliki serwerowe,strona ww. ####Plany Chcemy utworzyć serwerownie serwerów minecraft. Jeden serwer na start poniżej opis.

Jaki typ, własny pomysł? Już pisze :).

Serwer typu zabijaj żeby przeżyć - Chodzi o to że gracz musi zabić innego gracza aby mieć $ na jedzenie,dom,magazyn,bron,eq, exp. Nowi gracze będą mieli ochronę przez 12 godzin. A lepsi gracze którzy już trochę pograli przechodzą na inny region dla tych lepszych gdzie będą tylko pułapki i inni gracze. Jeśli serwer sie rozkręci to dodamy poziomy skilla czyli kazdy gracz z większym poziomem będzie miał możliwość walki na danym miejscu który zostanie przeznaczony dla tego poziomu.Oczywiście będzie miał możliwość spróbowania walki na wyższym poziomie ale wtedy nie będzie otrzymywał poziomu. ####Osoby/organizacje biorące udział (linki) Posiadam serwerownie cs;go gocs.pl a nasze forum to forum.gocs.pl. ####Osoby/organizacje które może wezmą udział (linki)

####Usługi z lvlup.pro których potrzebuję aby zrealizować swój cel wraz z parametrami (GB RAM, sloty itp) Serwer MC 6GB RAM EU ze względu na stabilność serwera Hosting WWW pakiet Srebro Aby postawić specialnie pod serwerownie.

####Co mogę zaoferować w zamian my w zamian dajemy na naszej stronie reklamę hostingu + na motd serwera mc. Baner na strone gocs.pl i na forum gocs.pl. Wiadomość na serwerze co 5 minut serwer sponsoruje lvlup.pro ####Dlaczego ten projekt jest unikalny? Opisz Posiadamy technika który pisze pluginy i staramy się aby większość pluginów była autorska. Napisałem powyżej jaki to projekt :)

krzys1540
krzys1540

Myślę że projekt tej osoby jest bardzo interesujący i chętnie jeśli wypali będę na nim grał 😃

Pozdrawiam

mrchinolek
mrchinolek

z miłą chęcią poczekam na ten moment ja wbijesz :)

krzys1540
krzys1540

😃 Kiedyś robiłem serwery minecraft jednak że teraz robię serwery cs:go (napisałem o współpracę z lvlup miło mi będzie jeśli się wypowiesz) ale jeśli serwer będzie wyglądał tak jak napisałeś napewno będę stałym graczem jak i emerytowanem vip`em 😄

mrchinolek
mrchinolek

Będzie mi miło jak ten projekt zostanie akceptowany z drugiej strony :).

adminek153
adminek153 Moderator forum.lvlup.pro

Nareszcie coś oryginalnego, z tego powodu jestem jak najbardziej na TAK.

Taka drobna kwestia, wydaje mi się dość istotna... jak wyglądało by logo hostingu LVLUP obok loga "konkurencyjnych hostingów", mowa tutaj o stopce strony http://gocs.pl/ 😉. A to już nie moja kwestia ;)

SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

Projekt zostaje odrzucony