Poszukuję budowniczych

Zombie
rynek-zlecę
suave19
suave19

Witam, jestem Daniel i prowadzę serwer Minecraft (1.8.8). Serwer został założony kilka dni temu i potrzebni mi są budowniczowie, mi przy nim pomogą. Głównie chodzi mi o spawn, który chciałbym aby był metropolią. Wiem, że pracy może być przy tym dużo, dlatego szukam kilku osób i budowę planuje na dłuższy czas.

Wymagania:

• Komunikator głosowy: TS3,

• Chęć współpracy przy serwerze,

• Dobre umiejętności budowania,

• Co najmniej 1 godzina budowania dziennie. Jeżeli nie bedzie to mozliwe to rzadziej, jest mozliwosc dogadania sie.

• Umiejętność dogadania się z administracją, albo przynajmniej nie kłócenie się i nie wyzywanie bo takich będę banował.

Co oferuję:

• Rangę administracyjną: Budowniczy z dużymi możliwościami,

• Miła atmosfera na serwerze. Co prawda administracji jeszcze nie ma, ale będę dążył do tego aby wszyscy się szanowali i byli dla siebie mili,

• Jakąś mniejszą zapłatę za dobrze wykonaną pracę, w zależności od tego ile osób się zgłosi. Moje maksimum wydatków na ten spawn to 300zł, ale jeżeli budowa potrwa trochę dłużej i będę widzieć efekty to jestem w stanie go troche zwiększyć

Zapraszam! Nie będziesz żałował, same korzyści!

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Nie podałeś w zasadzie typu tego serwera, choć po jego wersji jestem w stanie się spodziewać ;)

luxDev
luxDev Pionier

Myślę że tego typu informacja skoro jej nie podał jest dostępna po dołączeniu do ekipy.

Nie widzę sensu aby jej podawał.

bopke
bopke Moderator forum.lvlup.pro

Skoro oferuje rangę administracyjną, to fajnie by było, by potencjalnego budowniczego interesował tryb, żeby sobie mógł przy okazji pograć, a nie tylko przychodzić, odbębniać budowlę i wychodzić ;)

suave19
suave19

Hmm, taki niby RealLife, tylko ciekawszy... będzie można sobie kupić działkę, albo mieszkanie, to przede wszystkim, ale skąd te budowle mam wziąć? Nie buduję zbyt dobrze, a nawet jeśli to sam bym tego wszystkiego nie ogarnął, więc potrzebuję kogoś do pomocy.

iAnty
iAnty

Za 300 zł to kupisz spawn i jeszcze więcej. >.<

suave19
suave19

Hmm... to znaczy bo ja chciałem żeby ten spawn trochę większy był i epicki, więc jeżli mi się będzie bardzo podobał to faktycznie mogę z 300zł odpalić bo pragnę też zaznaczyć, że jakby były 3 osoby i każdy dużo by zrobił to dałbym na przykład po stówie czy coś w tym stylu...

xMin3S
xMin3S

Zgłaszam się! :D

suave19
suave19

OK, każdy kto jest chętny niech napisze na PW :slight_smile:

EDIT@Aylin Tu były dane osobowe, których podawanie jest niezgodne z regulaminem forum (punkt 3.7.3). Wszelki kontakt z autorem posta przez PW

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.