Poszukuję taniego hostingu www. Jedyne wymaganie to żeby można było podpiąć 5 domen.
Poszukuję taniego hostingu www. Jedyne wymaganie to żeby można było podpiąć 5 domen.
Ja ze swojej strony mogę polecić https://sohost.pl/ pakiet SO5 SSD koszt to 10 złotych miesięcznie
z kodem lvlup 50% taniej :)
Brak płatność psc lub paypal. A teraz to wiesz 5zł płaciłem i spk ;)
webd.pl polecam
Dobrze wezmę go pod uwagę przy wyborze.
Nie ukrywam dziwnie tanio ale jeżeli to żaden fake to się skusze.
Nie, to nie jest fejk, testowałem i działało. Mają własny wygląd panelu DirectAdmin, odświeżony. Ceny są jak najbardziej poprawne co do oferowanych parametrów.
Dzięki, chyba znalazłem nowego faworyta co do wyboru ;)
Co do tego hostingu to jest bardzo fajny tylko że posiada bardzo małe limity wykonywania skryptów php przez co nie mogę zainstalować spolszczenia ipb. Polecicie mi jakiegoś innego jeszcze?
mydevil, proserwer (:kappa:), sohost, hekko
Jeżeli jest ktoś zainteresowany, zapraszam PW :slight_smile: Lokalizacja Łódź, PHP 5.5, 5.6, 7.2, 7.3, Directadmin
FairGames:
Lokalizacja Łódź
tak z ciekawości do kogo jesteś wpięty?
Łącze IWACOM
2KKgfx:
hekko
No niestety żaden z nich mi nie odpowiada. Jedynie sohost ale nie posiada płatności pp, psc.
Na sohost.pl jest opcja płatności pp przez przelewy24.pl
a może by tak vps na lvlupie + instalacja jakiegoś panelu pokroju vesty,cpanela,ispconfig? psst z kodem devlogic.pl 10% taniej :)
Taki vps to ponad 20zł, nie ma sensu kupować tak drogiej usługi pod coś, co można mieć za kilka złotych.