Cześć wszystkim. Jestem Wojtek i mam 21 lat. 1,5 roku temu założyłem TeamSpeak'a, który na początku nie cieszył się dużym online'm, lecz to mnie nie zniechęciło, każdy kiedyś zaczyna i musi liczyć się z tym, że na początku nie będzie kolorowo. Dużo osób przychodziło do mnie i mi groziło, zawsze taka osoba dostawała bana, a ts jak stał tak stoi do dziś Zaczynałem na licencji NPL ( Non-profit Licence ), którą posiadałem przeszło rok, lecz z obawy na to iż zostanie mi ona odebrana i stracę wszystko na co pracowałem tak długo czasu zakupiłem licencję AAL 512 slotów. TeamSpeak cieszy się dużym online'm ( dziennie jest ponad 260 osób, rekord to 287 osób ). Może dużo brakuje mu do topki, ale wcale w nią nie uderzam. Dużo osób ma na swoich serwerach gildie z minecraft'a, u mnie na szczęście ich nie ma. Takie gildie przeważnie stwarzają same problemy. Dzieci non stop wchodzą na centrum pomocy i swoim piskliwym głosem ciągle coś chcą ( przeważnie są to jakieś głupoty ). Średnia wieku na moim komunikatorze to jakieś 16-17 lat ( patrząc po wejściach na centrum pomocy ). Prócz online'u, który mnie satysfakcjonuje muszę pochwalić się również tym iż jako jedyny TeamSpeak w Polsce posiadam tak dużą ilość osób z poza Polski. Ludzie z zagranicy swobodnie czują się u mnie, siedzą na kanałach publicznych, prywatnych ( w zależności od tego jakie są ich potrzeby ), i to nie są wczasowicze, tylko osoby, które są tutaj nawet już ponad rok, spodobało im się i postanowili zostać Duża ilość osób, które dopiero co zakładają serwer chodzi i się reklamuje co dla mnie jest największą głupotą jaka tylko może być. 99& ludzi ignoruje takie wiadomości, po co przechodzić na innego ts'a skoro ten jest stabilny? Niektórzy nie potrafią tego pojąć, ale to już ich sprawa. Najczęściej takie TS'y wytrzymują 2 tygodnie i upadają ( wyrzucone pieniądze w błoto ).
Co mogę zaoferować osobie, która będzie zainteresowana wspieraniem mojego serwera?
- Stabilną maszynę
- Doskonały kontakt
- Profesjonalną załogę ( administracja w wieku od 18-30 lat )
- Dążenie do jeszcze większych osiągnięć
Czego wymagam od osoby, która będzie wspierała mój projekt?
- Dobry kontakt
- Umiejętność pracy w zespole
- Regularnych wpłat
Kontakt:
Wiadomość Prywatna na FORUM
strona www: http://ts24hours.pl/