Mam pytanie znacie jakiegoś bota na vps bo na vps mam ts3 i chcem miec bota ktory bedzie robił zegar oraz banner mam sinusbota ale na nim mi zegar nie działa pomożecie
Mam pytanie znacie jakiegoś bota na vps bo na vps mam ts3 i chcem miec bota ktory bedzie robił zegar oraz banner mam sinusbota ale na nim mi zegar nie działa pomożecie
PszemoPL:
mam sinusbota ale na nim mi zegar nie działa
Z tym ci mogę pomóc :D Co konkretnie nie działa? Nie zmienia, czy nie permisji?
teraz jak bys mogl mi pomoc to z skryptem Digital Clock bo tak robie kanały i dodaje je do skryptu zapisuje i nic sie nie dzieje i co mam zrobic
Może bot nie ma wystarczających uprawnień by edytować kanał. Czy na pewno skrypt jest włączony (i zaznaczony ptaszkiem) przy odpowiednim bocie w panelu?
tak ma zaznaczone ptaszkiem a o co chodzi z permissiami
Bot edytuje wyznaczone kanały (ustawione w rozwinięciu tego pola z ptaszkiem). Musi mieć do nich dostęp. Daj botowi na przykład Admina, który może edytować podane kanały.
a co dac mu adma na ts3 ej bo tez weszlem do configu Digital Clock i nic nie ma zadnych kanałów tam ktore zaznaczylem a na stronie jest zaznaczone czm to sie nie zapisalo ?
ok dziala ;)
juz naprawiłem dzk że chciałes pomóc
Dobrze by było, gdybyś powiedział w jaki sposób naprawiłeś, może w przyszłości Twoje rozwiązanie komuś pomoże.