Potrzebuje skrypt na blokadę shift+PPM/LPM (klikanie na blok)

Pytania i problemy
kjakkonrad
kjakkonrad

Witam, czy da rade ktoś mi napisać skrypt do blokowania kombinacji klawiszy na serwerze minecraft? Potrzebuje zablokować używanie .np shift+ppm/lpm + (klikanie na jakiś blok (i akurat chciałbym to dla rangi gracz zablokować. Często tutaj znajduje poradniki do mc, dlatego jak w złym wątku to przenieście wpis. Posiadam dodatki do skript ale chetnie doinstaluj dodatkowe jak będzie to konieczne ;)

aggankx
aggankx

on click: if player is sneaking: if player doesn't have permission "vip": cancel event send "&cMusisz mieć vipa by klikać i kucać (na blok)!"

nie jestem pewien czy da się w nowszych wersjach skripta ale w starszych działało coś w stylu "on click on any block"

kjakkonrad
kjakkonrad

Boziu jak to działa to ja Cię kocham! <3

kjakkonrad
kjakkonrad

A napiszesz mi tak abym mógł wstawic tam nazwe bloku? np noteblock

aggankx
aggankx

on click on note block: if player is sneaking: if player doesn't have permission "vip": cancel event send "&cMusisz mieć vipa by klikać i kucać (na blok)!"

kjakkonrad
kjakkonrad

Mam problem dasz rade copisac coś takiego aby inny plugin nie wykrywał interakcji z blokiem? Bo na drzwiach działa ale na bloku z pluginu nie ;/

Dudix
Dudix

Zapraszamy na skript.pl tam możesz poprosić o skrypt od ~~~fachowców~~~ :kappa:

kjakkonrad
kjakkonrad

tutaj myślę ze tez są tacy! Już jeden mi pomógł, mimo ze plugin nadal wywołuje interakcje :) ale git!

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.