Prezentacja serwera ts AngelFox.PL

Zombie
BLACKDAY_1
BLACKDAY_1

Serdecznie chciałbym zaprosić was na nowy serwer ts3.

• IP: AngelFox.Pl • SLOTY: 512 • LICENCJA: NPL • SZYBKA REAKCJA ADMINISTRACJI • NISKIE PINGI • OCHRONA DLA UŻYTKOWNIKA • DARMOWE KANAŁY PRYWATNE / SPECIALNE

Możesz zaufać nam w pełni! Wbijaj śmiało z ekipą i podbij nasz serwer!

bopke
bopke Moderator forum.lvlup.pro

Co oznacza ochrona dla użytkownika?

MTGmati
MTGmati

BLACKDAY_1:

chronimy jego ip

W jaki sposób? Opisz coś więcej na ten temat.

BLACKDAY_1
BLACKDAY_1

mamy ochronę danych

MTGmati
MTGmati

BLACKDAY_1:

mamy ochronę danych Czyli mam rozumieć że ochroną zajmuję się firma na zlecenie?

BLACKDAY_1
BLACKDAY_1

coś w tym stylu

eSuu
eSuu

A więc znowu powtórzę to co zawsze, kolejny serwer teamspeak moim zdaniem nie ma sensu, ponieważ jest ich za dużo.

Strona internetowa jest całkiem ładna, licencja NPL zabrania kanałów publcznych, wygląd nie przypadł mi do gustu (jak zawsze 😂), prezentacja a raczej jej brak 😦. Moja opinia.

Bubi
Bubi

O boże kolejny projekt ts...

Po pierwsze nie lubię osób co podpisują się pod swoją pracą więc tak:

1. To nie twój styl strony http://angelfox.pl tylko https://html5up.net/dimension

2. Wytłumacz na jakiej zasadzie działa ta ranga jak technicznie chronicie użytkownika dając mu te rangę ?

Administracja dzieci nie polecam!

BLACKDAY_1
BLACKDAY_1

1.Strona główna jest wzięta z neta ale przerobiona 2.w administracji nie ma dzieci

Bubi
Bubi

Przeczytaj plik licencji :)

idailygaming
idailygaming

• Brak prezentacji graficznej, • Strona z złamaną licencję 🤮 • Niskie pingi :thinking:Jaka lokalizacja serwera i gdzie hostowany?

BLACKDAY_1:

DARMOWE KANAŁY PRYWATNE / SPECIALNE

:woman_facepalming: Każdy, serwer to dodaje.

BLACKDAY_1:

SZYBKA REAKCJA ADMINISTRACJI

24h/7d/356d?

BLACKDAY_1:

OCHRONA DLA UŻYTKOWNIKA :kappa:

image|690x376 Łamiesz prawa autorskie.

undefined O, a tutaj się nie chciało zmienić nazwy strony.

Dzięki, nie wbije, nie zachęcasz. Są na tym forum zrobione lepiej prezentacje, które nie mają licencji i nie łamią licencji na stronie internetowej, zachęcające do wejścia na serwer.