Problem z CSGO

Zombie
desktop
SP24
SP24

Hej Mam problem z grą CSGO. Po załadowaniu mapy pojawia się czarny ekran i nic więcej. Ekran co jakiś czas miga, ale nadal jest czarny. Dodam iż wcześniej był BlueScreen co mnie trochę niepokoi

DoreK
DoreK α-tester v3

Zacząłbym od sprawdzenia karty graficznej. Jaki był kod blue screena? Bez tego prawdopodobnie niczego się nie dowiemy. Możliwe, że to też problem z dyskiem. Warto też włączyć konsolę podczas włączania gry. Tam mogą być przydatne informacje.

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Na podstawie obszernych informacji i logów jakie podałeś mogę polecić jedynie reinstall :kappa:

Podaj jak najwięcej informacji. Sterowniki aktualne? Tego typu rzeczy ;)

SP24
SP24

Sterowniki instalowałem przedwczoraj. Kodu bluescreena nie zdążyłem zapisać. Zauważyłem, że jeśli jest w okienku to po załadowaniu mapy ekran się usypia, a po wybudzeniu obszar csa jest biały.

SP24
SP24

bump

DBanaszewski
DBanaszewski α-tester v3

Spróbuj wejść w Steam/Biblioteka/CSGO/Właściwości/Ustaw opcje uruchamiania i wpisz -nod3d9ex ;) Napisz nam jaki to dało efekt ;)

SP24
SP24

Gra zachowuje się inaczej. Tzn. nie usypia ekranu,lecz jeśli pasek ładowania mapy pójdzie do końca to ekran miga i potem jest czarny ekran z kursorem.

SP24
SP24

A co do bluescreena to oto on: IMG_20190131_203343|690x426

SP24
SP24

Problem rozwiązany! Wystarczyło zepsuć kartę graficzną

A tak na poważnie. Siadła mi zintegrowana karta graficzna, i dopiero teraz uświadomiłem sobie, że posiadam drugą kartę zewnętrzną i dopiero zaczęło wszystko działać poprawnie

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.