Hej Mam problem z grą CSGO. Po załadowaniu mapy pojawia się czarny ekran i nic więcej. Ekran co jakiś czas miga, ale nadal jest czarny. Dodam iż wcześniej był BlueScreen co mnie trochę niepokoi
Hej Mam problem z grą CSGO. Po załadowaniu mapy pojawia się czarny ekran i nic więcej. Ekran co jakiś czas miga, ale nadal jest czarny. Dodam iż wcześniej był BlueScreen co mnie trochę niepokoi
Zacząłbym od sprawdzenia karty graficznej. Jaki był kod blue screena? Bez tego prawdopodobnie niczego się nie dowiemy. Możliwe, że to też problem z dyskiem. Warto też włączyć konsolę podczas włączania gry. Tam mogą być przydatne informacje.
Na podstawie obszernych informacji i logów jakie podałeś mogę polecić jedynie reinstall :kappa:
Podaj jak najwięcej informacji. Sterowniki aktualne? Tego typu rzeczy ;)
Sterowniki instalowałem przedwczoraj. Kodu bluescreena nie zdążyłem zapisać. Zauważyłem, że jeśli jest w okienku to po załadowaniu mapy ekran się usypia, a po wybudzeniu obszar csa jest biały.
bump
Spróbuj wejść w Steam/Biblioteka/CSGO/Właściwości/Ustaw opcje uruchamiania i wpisz -nod3d9ex ;)
Napisz nam jaki to dało efekt ;)
Gra zachowuje się inaczej. Tzn. nie usypia ekranu,lecz jeśli pasek ładowania mapy pójdzie do końca to ekran miga i potem jest czarny ekran z kursorem.
A co do bluescreena to oto on:

Problem rozwiązany! Wystarczyło zepsuć kartę graficzną
A tak na poważnie. Siadła mi zintegrowana karta graficzna, i dopiero teraz uświadomiłem sobie, że posiadam drugą kartę zewnętrzną i dopiero zaczęło wszystko działać poprawnie

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.