Siemano, mam problem z połączeniem się na serwer kolegi w minecraft na ps4. Cały czas mam lokalizowanie serwera.. co mam zrobić? Mam NAT 2
Siemano, mam problem z połączeniem się na serwer kolegi w minecraft na ps4. Cały czas mam lokalizowanie serwera.. co mam zrobić? Mam NAT 2
Gram na ps4, moi koledzy widzą jakbym wszedł na serwer. Na spawnie mój skin jest widoczny, ale nie mogę się ruszać, bo ja mam komunikat
okej, odpowiedziałeś na pierwsze pytanie, drugie i trzecie możemy odrzucić, odpowiedz jeszcze na czwarte i piąte 🙂
edit, a czy na inne serwery możesz normalnie wejść?
Nie umiem Ci na nie odpowiedzieć. Mam po prostu ten głupi komunikat jak chce dołączyć do serwa kolegi na ps4
KMatuszak:
edit, a czy na inne serwery możesz normalnie wejść?
😉
Serwery typu Hive lub Cubecraft normalnie działają
czy próbowałeś najprostszych rozwiązań, takich jak restart gry/konsoli lub reinstalacja gry?
CezQu:
Na spawnie mój skin jest widoczny, ale nie mogę się ruszać czy inni gracze mogą cię wtedy uderzyć? jeśli tak, czy problem nie ustępuje gdy cię zabiją?
spróbuj też wyłączyć i włączyć router 🙂
Coś tam oglądałem, że muszą mnie zabić. Ale nie wiem czy mogą uderzyć mnie łapą Router nic nie da
CezQu:
Ale nie wiem czy mogą uderzyć mnie łapą
a więc sprawdźcie to, i niech spróbują cię zabić 😉
CezQu:
Router nic nie da warto sprawdzić 🙂
Nic nie działa :cccc

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.