Mam pewien problem z kilkoma modami z paczki. Podsyłam screena z tymi konkretnymi modami i problemami ich sie tyczącymi.

Mam pewien problem z kilkoma modami z paczki. Podsyłam screena z tymi konkretnymi modami i problemami ich sie tyczącymi.

Jeśli dobrze widzę, to te komunikaty to ostrzeżenia, nie błędy. Co więcej nie jesteś w stanie nic z nimi zrobić, no może je wyciszyć, ale to będzie coś tego typu:
.
A tak na serio, to jest tylko ostrzeżenie dla twórców modów.
Właśnie niby tak, ale kiedy mody te są w paczce serwer nie może się uruchomić
Dopiero po ich usunięciu serwer wgl jest w stanie działać...
Podeślij więc cały log, a nie tylko jego fragment.

Jest jakaś możliwość naprawienia tych brakujących wersji?
Masz 3 duplikaty w katalogu /home/mc/mods/plugins. Powinieneś chyba zostawić ten z końcówką server.jar
(bo zakładam, że na vps stawiasz serwer)
Już nie muszę zakładać, że to serwer: 
miko345619:
Jest jakaś możliwość naprawienia tych brakujących wersji? Teoretycznie możesz im
versiondopisać w plikuversion.properties, ale nie widzę takiej potrzeby. Jak dla mnie te ostrzeżenia możesz zignorować.
Tak, na vps stawiam dzięki wielkie spróbuję tak zrobic i dam znać czy coś dało;)
No z aktualnych logów można odczytać tylko to.
Mógłbyś objaśnić trochę jak mogę znależć ten folder version.properties? Nie jestem w tym jakimś mistrzem i nie mogę tego znależć xD
Nie katalog, a plik w plikach moda. Nie możesz go znaleźć, bo nie istnieje. Ja bym przy tym nie grzebał, bo możesz coś zepsuć.

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.