Wczoraj kiedy chciałem wejść botem na server to mi normalnie wchodzil a kiedy zrobiłem usunałem wszystkie pliki VPS'a i od nowa zainstalowalem VPS'a to mi wyskakuje tylko "TEAMSPEAK3 CLIENT QUIT". Pomocy. Instalator jest na forum sinusbota.
Wczoraj kiedy chciałem wejść botem na server to mi normalnie wchodzil a kiedy zrobiłem usunałem wszystkie pliki VPS'a i od nowa zainstalowalem VPS'a to mi wyskakuje tylko "TEAMSPEAK3 CLIENT QUIT". Pomocy. Instalator jest na forum sinusbota.
Usuń całość i zainstaluj zgodnie z tym: https://wiki.sinusbot.com/en:guides:installation:linux Potrzebna jest najnowsza wersja sinusbota i TSa, która właśnie w powyższym poradniku jest zaprezentowana.
a może być problemem że na ts3 jest zainstalowany UBUNTU 14.04 LTS?
Nie - tutaj wersja nie gra dużej roli.
Podałem ci gotowe i sprawdzone rozwiązanie wyżej. Spróbuj, a nie kombinuj ;)
Ok już robie
Kurde no i dalej pisze cytuje "TSClient quit. LogLevel has been increased, please try to connect again to see more details."
nwm co mam zrobić robiłem wszysztko według poradnika
Zmień LogLevel w plikach config.ini sinusbota być może serwer na który chcesz wejść sinusbotem ma większe LogLevel niż twoj bot
a na jaki log level zmienic?
Ustaw 20 LogLevel.
Najlepiej na 10
@Kaczuc why na 20? Na forum bota pisze, że najlepiej 10
.
to w końcu który 20 czy 10 xd?
Ile chcesz ustaw to nie ma znaczenia takiego bo to jest tożsamość na stronie daj ile chcesz jak kolega się upiera 10 daj 10
@DBanaszewski Kiedyś jak miałem gotowego bota na hostingu miałem loglevel 20 i wszystko było ok
a pozniej restart sinusbota tak?
Tak restartuj bota i zobacz czy dalej masz ten błąd
tylko ze ten log level to zmienic w config.ini nie na stronie?
Nie, nowy loglevel sam się pojawi I tak zmień w configu
kurde tylko ze dałem log level 20 i na stronie sie nie zmieniło 😦
Być może się pojawi jak będziesz łączył się do serwera. A jak ci nie będzie działać zobacz loglevel = 10
ok juz sprawdzam 10
juz sobie poradzilem. Pomogl mi poradnij od Timo https://wiki.sinusbot.com/en:guides:installation:linux Thx
sorry ze tak pozno odpowiadam ale jakas blokade mialem 😦