Problem z IP (FiveM)

Pytania i problemy
fivem
Ramus
Ramus

Witam, zwracam się z owym problem zakupiłem VPS'a na lvl up i wszytko pięknie postawiłem server fivem na 100% poprawnie. Gdy próbuję dołączyć na server pojawia się owy crash: Untitled|496x500 po przekopaniu wielu forum dowiedziałem się iż poprzedni właściciel tego IP mógł łamać regulamin FiveM'a i zwracam się z prośbą czy jest możliwość wymiany owego adresu IP lub podania mi chociaż może innej przyczyny, pisałem do supprt fivem ale nie odpisuja (2 e-mail'e).

Kaczuc
Kaczuc

To nie jest błąd to po prostu prowadzenie nieuczciwej polityki przed wydawce tego oprogramowania na siłę próbuje promować Zap-Hosting banując inne hostingi ponoć wystarczy napisać do nich meila albo wygenerować nowy klucz licencji podając OVH

SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

Ramus:

poprzedni właściciel tego IP mógł łamać regulamin

Trudno powiedzieć, równie dobrze adres IP może być czysty i blokowany jest klucz z którego korzystasz. Najlepiej skontaktować się z twórcami FiveM w celu wyjaśnienia.

Nie będę komentował podejścia twórców FiveM do licencji i promowania ich partnerów, naruszyłbym regulamin forum bluzgami. Warto rozważyć użycie innego moda do GTA.

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.