Problem z komendą /money na serwerze Minecraft

Zombie
minecraft, pluginy
El_Chefe
El_Chefe

Witam, po zainstalowaniu Vaulta i iConomy wyskakuje błąd przy wpiswaniu komendy /money. Wygląda to tak: 23|690x291 Przy próbie przelania pieniędzy wyskakuje za każdym razem to samo. Nie wiem czym jest to spowodowane, jeżeli to wina wersji gry odpuszczę sobie :) Na każdym dostępnym obecnie silniku dzieje się to samo.

DoreK
DoreK α-tester v3

Wydaje mi się że iConomy jest porzucone, a aktualnie lepiej użyć np. Fe które też wspiera Vault :)

El_Chefe
El_Chefe

Wgrałem plugin, na PaperSpigocie wyskakuje taki błąd 30|690x291 a konsola wyświetla takie artefakty: obraz|690x191 Na spigocie nie zmieniło się nic 😕 Czyżby był wymagany plugin Gringotts?

DoreK
DoreK α-tester v3

plugin is disabled przydałoby się wiedzieć czemu jest wyłączony, zajrzyj w logi od startu serwera i szukaj

El_Chefe
El_Chefe

w konsoli nic się nie dzieje, po wpisaniu /money dalej wyskakuje to co w 1 screenie, ale działa komenda /pay i /baltop

DoreK
DoreK α-tester v3

nie może się nie dziać skoro z jakiegoś powodu wyłączyło plugin :)

El_Chefe
El_Chefe

No nic :D /fe działa i pokazuje ilość kasy więc niech będzie ;x Teraz pozostaje ogarnąć jakiś plugin na sklep ;P Może coś doradzisz? :D Musi mieć możliwość wystawienia książki, w sumie tyle jest istotne ;D

DoreK
DoreK α-tester v3

Aa dobra, już widzę... usuń plugin który sprawia ten problem z folderu plugins image|632x21 A co do pluginu na sklep to polecam ChestShop

El_Chefe
El_Chefe

Problemem był plugin Gringotts którego nawet nie pobierałem xD Usunięty i wszystko fajnie śmiga. Dzięki za pomoc 😃

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.