Problem z Licencja TS3

Pytania i problemy
Shynetic8
Shynetic8

Witam Serdecznie. Chciałbym zasięgnąć porady co do Licencji TS3. Kupiłem licencje na ts3 64 sloty jakiś miesiąc temu. Tylko, że przez brak czasu zapomniałem opłaćić VPS i musiałem kupić nowego ( więc ip się wiadomo zmieniło). Teraz gdy wgrywam licencje wywala mi ts3. Jak to działa? Licencja z automatu przypisana jest tylko do tamtego vps którego miałem wcześniej? Co z tym faktem teraz zrobic? Pozdrawiam.

artur9010
artur9010

Napisać do sprzedawcy lub helpdesku lvlup (może adres jest wolny i mogą ci go przypisać za jakąś opłatą) lub olać tsa i przejść na coś normalnego

Nieznajomy11
Nieznajomy11 Moderator forum.lvlup.pro

Czy licencja była zakupiona na stronie https://teamspeakusa.com/? Jeśli tak, to właśnie z ich wsparciem powinieneś się kontaktować. W innym przypadku masz problem, bo pewnie ktoś ci sprzedał licencję, której ktoś inny może używać, albo kto wie co.

Vosly
Vosly

Licencja jest przypisana do danego adresu IPv4, musisz skontaktować się z pomocą TeamSpeak.

Miszczu
Miszczu

Kocham takich specjalistów którzy nie wiedzą co jest pięć a się wypowiadają.

Licencja nie jest przypisywana do żadnego ip ani vps , to po pierwsze, po drugie pokaż logi serwera bo wróżkami nie jesteśmy a to da nam odpowiedź na rozwiązanie twojego problemu.

Vosly
Vosly

Kiedyś takową posiadałem i moja licencja była przypisana pod adres IP, ale rzeczywiście, co ja tam mogę wiedzieć ;) Jednakże logi rzeczywiście byłyby przydatne i informacja, czy serwer wyłącza się natychmiastowo. Dodatkowo zacznijmy od tego, że każdy pisze tutaj o IPv4, a nie poszczególnym VPS. Problem z czytaniem?

KrEdEnS
KrEdEnS Moderator Freebies
  1. Z jakiej wersji serwera korzystasz (starsze mogą pluć "licka przedawniona")?
  2. Licencja NIE jest przypasana do adresu IPv4 / IPv6, błąd z wyłączaniem po 1 min lub 60 min może świadczyć o tym, że ktoś jeszcze jej używa
  3. Pokaż logi, nie mamy magicznych kul...
system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.