Problem z miejscem odradzania graczy po śmierci

Pytania i problemy
Championes
Championes

Po zabiciu gracze się respią tam gdzie nie powinni, mam plugin mv i ustawiałem spawny wszystkich pluginów na spawnie, a gracze po zabiciu dalej się respią w innym świecie.

michociaak
michociaak

Hej! Czyli jak rozumiem, stworzyłeś inny świat, w którym jest cała mapa dla graczy itp. ale mimo to gracze odradzają się w innym świecie niż ten który stworzyłeś?

Championes
Championes

Tak inny świat czyli spawn i inny świat czyli survival. A ja chce aby gracze się respili na spawnie, a nie na świecie survival w randomowych miejscach D:

michociaak
michociaak

Sprawdzałeś komendy /setspawn, /setworldspawn? Po wpisaniu /spawn pojawiasz się w świecie pt. "spawn" czy gdzieś indziej?

Championes
Championes

w świecie world pojawiam się zamiast na spawnie w świecie 2

Axerr
Axerr

Idź na spawna i wpisz /mv setspawn. Powinno pomóc.

Championes
Championes

nie daje nic wlaśnie, już tak robiłem.

Championes
Championes

Tak sprawdzałem i nowu gracze się od razu respia na spawnie, a każdy gracz po śmierci respi się w świecie World, a ma się respic w świecie 2 na spawnie.

PawlaczeK
PawlaczeK

aby to zrobic potrzebujesz pluginu ktory to obsluguje podczas eventu PlayerRespawnEvent gdy ktos wykona ten event w pluginie trzeba ustawic gdzie ma owego gracza teleportowac

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.