Witam wszystkich!
Od pewnego czasu mam problem z moim serwerem minecraft, który działa na wersji 1.14.4. Myślałem już nad wszystkim, co może u mnie powodować problem z lagami na serwerze. Próbowałem już z różnymi pluginami, niestety bez skutku. Posiadam VPS KVM Game FR 16 GB RAM. TPS znacznie spada, gdy liczba Graczy przekroczy 10 osób. TPS wtedy spada do 8, a nawet 7. Jako silnika najpierw używałem Spigota, jednak chciałem sprawdzić jak będzie z Paper i niestety problem jest ten sam.
Lista pluginów na serwerze: Authme, AutoMessage (wyłączyłem ogłoszenia z tego pluginu), BetterRTP, CrateReloaded, Drop2Inventory, EntityTrackerFixer, Essentials, FarmLimiter, HolographicsDisplays, LietBans, LogBlock, MOTD, MultiverseCore, MyCommand, PermissionsEX, PhoenixProject, PlayTimes, RegionGUI, ShopGUIPlus, SimpleSit, SkinsRestorer, Skript, Spartan, TAB, Vault, WorldBorder, WorldEdit, WorldGuard.
Wszelkie pluginy są zaktualizowane do najnowszej wersji. Mało tego wygenerowałem już chunki do borderu przed odpaleniem serwera dla Graczy. MultiverseCore jest mi potrzebne, bo na innym świecie zaczynamy budować Lobby. Aktualnie na serwerze jest world, world_nether, world_the_end, Lobby.
Sam serwer jest serwerem Survival. Proszę Was mocno o pomoc, a w przypadku dodatkowych pytań, aby doprecyzować problem, proszę pytać!
Liczę na odpowiedź oraz na rozwiązanie problemu. Pozdrawiam!