Problem z pluginem pod serwer minecraft

Zombie
minecraft, pluginy
vortex69
vortex69

witam posiadam plugin na serwer minecraft i w pluginie w configu jest takie cos jak socket: password: [OCENZUROWANE] port: 1337 i niewiem gdzie to znalesc i zkad to wziasc

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

A jaki to plugin? :thinking:

vortex69
vortex69

core tylko takie cos napisane jest

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

No to nie pomo偶emy, nie wiemy nawet do czego s艂u偶y. Zapewne 艂膮czy si臋 z jak膮艣 inn膮 aplikacj膮, ale po ilo艣ci informacji jak膮 poda艂e艣 wcale nie wiemy wi臋cej od ciebie. P.S. Lepiej nie wygrywaj plugin贸w, kt贸re nie wiesz jak dzia艂aj膮 ;)

Kamilkime
Kamilkime Regularny

No... To ja bym pyta艂 autora pluginu, on na pewno b臋dzie wiedzia艂

vortex69
vortex69

tylko ze w tym pluginie jest tylko napisane autor to jaki艣 Karolek

Kamilkime
Kamilkime Regularny

To sk膮d masz ten plugin

vortex69
vortex69

z discorda

ca艂a nazwa pluginu to taka MH-API_v1.0-SNAPSHOT

Kamilkime
Kamilkime Regularny

To... Zapytaj o szczeg贸艂y tego kto ci go wys艂a艂/udost臋pnij. A na przysz艂o艣膰 pluginy pobieraj z dobrych, ogarni臋tych 藕r贸de艂, gdzie nie ma plugin贸w wyciek贸w - np. spigotmc.org lub bukkit.org

BeGood
BeGood

ja nie chce si臋 wtr膮ca膰 ale je艣li mog臋 poradzi膰 co艣 odno艣nie tematu to NIGDY NIE WGRYWAJ PLUGIN脫W Z dicord`a skype etc. tam mog臋 by膰 backdoory i to si臋 zawsze 藕le ko艅czy ! je艣li serwer ma by膰 na wi臋cej ni偶 6 os贸b (znajomi) to zainteresuj si臋 stron膮 https://spigot.org

Kamilkime
Kamilkime Regularny

BeGood:

NIGDY NIE WGRYWAJ PLUGIN脫W Z dicord`a skype etc.

Zale偶y - ja na discordzie wysy艂am ludziom swoje pluginy czasem, no ale to s膮 moje pluginy, a nie jakie艣 dziwne wycieki. Wi臋c bardziej trzeba patrze膰 co dok艂adnie si臋 pobiera i czyjego, niekoniecznie sk膮d.

BeGood:

je艣li serwer ma by膰 na wi臋cej ni偶 6 os贸b

W przypadku 1.13 i wy偶ej... W sumie niezale偶nie od serwera ju偶 obowi膮zkiem powinno by膰 interesowanie si臋 https://papermc.io/downloads

system
system

Ten temat zosta艂 automatycznie zamkni臋ty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest ju偶 mo偶liwe.