Witam kupiłem nowy serwer VPS ale niestety już od 2 godzin nie mogę się z nim połączyć przez sftp ani przez fillezille ani winscp ani putty
Witam kupiłem nowy serwer VPS ale niestety już od 2 godzin nie mogę się z nim połączyć przez sftp ani przez fillezille ani winscp ani putty
Wpisujesz wszystkie dane poprawnie? VPS jest właczony? Próbowałeś reinstalacji?
Jeśli powyższe trzy są wykonane poprawnie, napisz do supportu poprzez ticket w panelu ;)
@Timo tak dane skopiowane z maila vps włączony reinstalowałem ze 3 razy
Jak wpisujesz hasło w Putty?
@error jak wpisuje ip w putty wprowadzam port to nic sie nie pokazuje a po jakiejs minucie mam Connection time out. Ping sprawdzałem
Hmm... jeśli port i ip są dobre, najwyraźniej jest problem z samym vpsem. Musisz napisać ticket do obsługi :)
Napisałem ale 48H myślałem ze cos ja robie źle i tutaj szybciej bede widział no ale cuż jak problem vps to poczekam.
mieszi:
48H To 48h jest dodane ze względów formalnych (i żeby mieć święty spokój z niecierpliwymi użytkownikami 😅), zazwyczaj odpowiadają w ciągu kilku-kilkunastu godzin.
No to jeszcze lepiej usunęło mi vps z panelu..
VPS jest w trakcie diagnozy przez obsługę, tymczasowo "zniknął" z panelu abyśmy mogli w spokoju (co jest trochę względnym słowem) sprawdzić dlaczego nie działa jak powinien.

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.