Mam problem chciałem postawić tutaj serwer FiveM wszystko zainstalowałem serwer został włączony po próbie wejścia na serwer dostałem taki błąd który znajduje się niżej.
Co można z nim zrobić? i czy wgl można hostować Serwer Fivem na LVLUP ?
Mam problem chciałem postawić tutaj serwer FiveM wszystko zainstalowałem serwer został włączony po próbie wejścia na serwer dostałem taki błąd który znajduje się niżej.
Co można z nim zrobić? i czy wgl można hostować Serwer Fivem na LVLUP ?
Napisz to jeszcze raz, powoli i proszę nie pisz każdego słowa wielką literą.
Już
Strzelam, że poprzedni użytkownik tego IP mógł łamać regulamin FiveM i został zablokowany, więc nie przedłużył VPSa. Pewnie trzeba będzie kontaktować się z supportem w tej sprawie.
Serwer został zablokowany przez FiveM ponieważ host jest nieautoryzowany bądź w jakiś inny sposób był regulamin złamany.
Od razu lepiej. Adres IP, którego używasz, trafił na blacklistę FiveM. Więcej o tym jest w wątku na ich forum.
https://forum.fivem.net/t/72726
Podsumowując, żeby go odblokować, chcą screenshota, który udowadnia, że logujesz się na konto root serwera z tym IP wysłanego na mail support@fivem.net. Coś takiego np.:
Jeśli korzystasz z PuTTy czy innego rozwiązania też pewnie będzie ok. Po prostu musi być widoczny adres połączenia i to, że została rozpoczęta sesja na koncie root. Trochę śmieszna metoda weryfikacji jak dla mnie, no ale co tam.
Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.