Problem z serwerem FiveM

Zombie
zarządzanie
Nolif
Nolif

Mam problem chciałem postawić tutaj serwer FiveM wszystko zainstalowałem serwer został włączony po próbie wejścia na serwer dostałem taki błąd który znajduje się niżej.image|542x486
Co można z nim zrobić? i czy wgl można hostować Serwer Fivem na LVLUP ?

Nieznajomy11
Nieznajomy11 Moderator forum.lvlup.pro

Napisz to jeszcze raz, powoli i proszę nie pisz każdego słowa wielką literą.

Nolif
Nolif

Już

psycho
psycho

Strzelam, że poprzedni użytkownik tego IP mógł łamać regulamin FiveM i został zablokowany, więc nie przedłużył VPSa. Pewnie trzeba będzie kontaktować się z supportem w tej sprawie.

Jakub
Jakub

Serwer został zablokowany przez FiveM ponieważ host jest nieautoryzowany bądź w jakiś inny sposób był regulamin złamany.

Nieznajomy11
Nieznajomy11 Moderator forum.lvlup.pro

Od razu lepiej. Adres IP, którego używasz, trafił na blacklistę FiveM. Więcej o tym jest w wątku na ich forum.

https://forum.fivem.net/t/72726

Podsumowując, żeby go odblokować, chcą screenshota, który udowadnia, że logujesz się na konto root serwera z tym IP wysłanego na mail support@fivem.net. Coś takiego np.:

image|690x178

Jeśli korzystasz z PuTTy czy innego rozwiązania też pewnie będzie ok. Po prostu musi być widoczny adres połączenia i to, że została rozpoczęta sesja na koncie root. Trochę śmieszna metoda weryfikacji jak dla mnie, no ale co tam.

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.