Problem z uruchomieniem TS3

VPS
teamspeak
Glupikocz
Glupikocz

Mam problem ponieważ działał normalnie ts3, zacząłem instalować serwer FIVEM stwierdziałem zrestartuje VPS ale pierwsze w AIMPANEL wyłączę ts3. Ok wykonałem to ale gdy włączam ts3 przez AIMPANEL niby chodzi ale nie mogę się połączyć z nim i mam takie coś w konsoli jak to naprawić ktoś coś? pl|690x329

DBanaszewski
DBanaszewski α-tester v3

Spróbuj przeinstalować serwer TS3.

Najpierw wyłącz serwer TS3, następnie, aby nie zgubić kanałów, rang, avatar-ów, musisz skopiować następujące pliki lub/i foldery:

Plik: ts3server.sqlitedb
Folder: files

Możesz oczywiście skopiować co chcesz, ale te pliki są najważniejsze. Usuń serwer TS3 z panelu, a następnie go ponownie dodaj. Jeżeli dalej błąd będzie się powtarzał, napisz to nam :)

Glupikocz
Glupikocz

A mam pytanie a ikonki rang zostaną?

Glupikocz
Glupikocz

Dobra powiem tak ogolnie to chyba coś z plikami się stało bo gdy stworzę nowyego TS3 to działa ale jak przegrywam to pliki to już nie da rady dołączyć

DBanaszewski
DBanaszewski α-tester v3

Widać jakiś komunikat o wadliwych kanałach i, że zostaną usunięte ;)

Jakub
Jakub

"unable to open licensekey.dat falling back to limited functionality" - błąd z licencją usuń licke i spróbuj odpalić :slight_smile:

Glupikocz
Glupikocz

Ok wrócę do domu postaram się to zrobić ale to uszkodził się plik na 100% ts3server.sqlitedb

DBanaszewski
DBanaszewski α-tester v3

Nie musi to być błąd z licencją, ponieważ ten komunikat pokazuje się ZAWSZE, jeżeli nie ma pliku licencji. Po drugie, można zauważyć, że jest to WARNING, a nie ERROR, więc to nie jest powód, dla którego serwer TS3 miałby nie działać.

Glupikocz
Glupikocz

Dokładnie dlatego właśnie też się zdziwiłem co to ma do tego :D