Niekiedy całkowicie się jakby "przeciąża", wywala mnie i przez około 20 minut nie mogę sie zalogować do ssh i ftp, chociaż przy takim serwerze minecraft jaki jest tam postawiony jest to niemożliwe. Ma ktoś pomysł co mogę z tym zrobić?
Niekiedy całkowicie się jakby "przeciąża", wywala mnie i przez około 20 minut nie mogę sie zalogować do ssh i ftp, chociaż przy takim serwerze minecraft jaki jest tam postawiony jest to niemożliwe. Ma ktoś pomysł co mogę z tym zrobić?
Napisz ticketa.
Zrobiłem to, może dzisiaj odpiszą. Jest szansa że to przez Flamecorda?
Sprawdź logi systemu, badaj sytuację w htop - zrób cokolwiek, by pozyskać jakieś informacje. To nie jest normalna sytuacja, że VPS staje się całkowicie niedostępny.
Ja jak chciałem zobaczyć jakie jest obciążenie VPS'a poprzez uruchomienie serwera Ark survival Evolved to odpalałem sobie 2 konsole putty i na jednej htop a na drugiej odpalałem serwer.
Tobie polecam to samo i wtedy wiesz co jest przyczyną takich przeciążeń .
jak serwer nie działa nie odpowiada to restart przez proxmox albo panel www lvlup i zrób tak jak ja :slight_smile:

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.