Witam, wszedłem do endu za pomocą komendy: /world world_the_end - i za każdym razem jak włączam serwer działa normalnie, lecz jak ja już wbije crashuje się on. Czy wie ktoś jak można temu zapobiec?
Witam, wszedłem do endu za pomocą komendy: /world world_the_end - i za każdym razem jak włączam serwer działa normalnie, lecz jak ja już wbije crashuje się on. Czy wie ktoś jak można temu zapobiec?
Wróżę....
Error 404 not found. Nawet kryształowa kula nie jest w stanie uporać się z tym problemem. No to może coś więcej? Logi czy cuś.
Problem w tym, że serwer się nie wyłącza - a po dłużej chwili czekania pojawia się: Timed Out
[09:09:40] [Spigot Watchdog Thread/ERROR]: ------------------------------
[09:09:40] [Spigot Watchdog Thread/ERROR]: Current Thread: Signal Dispatcher
[09:09:40] [Spigot Watchdog Thread/ERROR]: PID: 4 | Suspended: false | Native: false | State: RUNNABLE
[09:09:40] [Spigot Watchdog Thread/ERROR]: Stack:
[09:09:40] [Spigot Watchdog Thread/ERROR]: Current Thread: Finalizer
[09:09:40] [Spigot Watchdog Thread/ERROR]: PID: 3 | Suspended: false | Native: false | State: WAITING
[09:09:40] [Spigot Watchdog Thread/ERROR]: java.lang.Object.wait(Native Method)
[09:09:40] [Spigot Watchdog Thread/ERROR]: java.lang.ref.ReferenceQueue.remove(ReferenceQueue.java:144)
[09:09:40] [Spigot Watchdog Thread/ERROR]: java.lang.ref.ReferenceQueue.remove(ReferenceQueue.java:165)
[09:09:40] [Spigot Watchdog Thread/ERROR]: java.lang.ref.Finalizer$FinalizerThread.run(Finalizer.java:216)
[09:09:40] [Spigot Watchdog Thread/ERROR]: Current Thread: Reference Handler
[09:09:40] [Spigot Watchdog Thread/ERROR]: PID: 2 | Suspended: false | Native: false | State: WAITING
[09:09:40] [Spigot Watchdog Thread/ERROR]: java.lang.Object.wait(Native Method)
[09:09:40] [Spigot Watchdog Thread/ERROR]: java.lang.Object.wait(Object.java:502)
[09:09:40] [Spigot Watchdog Thread/ERROR]: java.lang.ref.Reference.tryHandlePending(Reference.java:191)
[09:09:40] [Spigot Watchdog Thread/ERROR]: java.lang.ref.Reference$ReferenceHandler.run(Reference.java:153)
[09:09:40] [Spigot Watchdog Thread/ERROR]: ------------------------------możesz dać całe logi?
Cały error wysyłam poniżej:
blad.zip|attachment (6,0 KB)
PS. Sorki że tak dziwne wysłane - ale nie wiedziałem jak inaczej wysłać
Jesteś pewien, że te pluginy co wgrałeś na serwer są kompatybilne z twoją wersją silnika?
Tak, tylko mam podejrzenie, że jest to przez plugin Skript ( Usunąłem ten skrypt, który odpowiadał za wejście na serwer i tepanie w dane miejsce )
Jeszcze oprócz Timed Out jest taki błąd:

Wątek może zostać już zamknięty
Wystarczyło usunąć folder: world_the_end i playerdata w folderze world
Dziękuję wszystkim za pomoc

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.