Problem z włączeniem vps

Zombie
vps
Kawunaa177
Kawunaa177

Witam od godziny 9 walczę z przyciskiem włącz gdy go nacisnę serwer załapuje i po chwili go rozłącza dosłownie pare sekund nie zdarzy nawet pokazać ram'u ;p

O godzinie 8 przestała działać baza danych chciałem to poprawić zrobiłem on/off i już nie chciał się włączyć :/

Kaczuc
Kaczuc

Napisz zgłoszenie w panelu. https://lvlup.pro/panel/support

Kawunaa177
Kawunaa177

Napisałem :slight_smile:

Kaczuc
Kaczuc

Teraz wystarczy czekać na odpowiedź :)

KrEdEnS
KrEdEnS Moderator Freebies

Spróbuj przez proxmoxa

Kawunaa177
Kawunaa177

Ja nic nie mogę zrobić serwer nawet nie rusza :/

KrEdEnS
KrEdEnS Moderator Freebies

Ale nie musisz mieć go włączonego, wygeneruj dane do proxmoxa i spróbuj ;)

Jakub
Jakub

Może twój serwer został zablokowany :thinking: Polecam zapoznać się z poniższym artykułem; https://lvlup.rok.ovh/t/moj-vps-zostal-zablokowany-z-powodu-naruszenia-regulaminu/471

Kawunaa177
Kawunaa177

Niewiem już sam wiem ze są ataki na serwery związane z tą grą połowa serwerów padła i nie działa po dziś dzień , ale było ok sam go wyłączyłem i już włączyć się nie dało :/ błąd jaki wyskakuje w proxmox to

" () VM 8065 not running TASK ERROR: Failed to run vncproxy. "

KMatuszak
KMatuszak Weteran

Spróbuj włączyć serwer i szybko wejść w VNC w ProxmoX, może uda ci się coś zobaczyć.

Kawunaa177
Kawunaa177

Ehh tłumaczę ci ze jest błąd ;P

KMatuszak
KMatuszak Weteran

Jest to błąd proxmoxa spowodowany tym że vps jest wyłączony a nie maszyny, jeżeli włączysz vps to w vnc przez chwilę powinno być coś widoczne.

Kawunaa177
Kawunaa177

z poziomu proxmox'a możesz odpalić serwer , a jak robie to przyciskiem to jest ten sam błąd

Kawunaa177
Kawunaa177
KMatuszak
KMatuszak Weteran

Wygląda na problem z dyskiem :thinking:

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Wygląda mi to na czysto-techniczną kwestię po stronie hostingu, a nie klienta.

Skoro zgłoszenie zostało napisane, to nic więcej tu po nas. Czekaj na odpowiedź supportu.

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.