witam mam problem z stona www jak widać na screen pojawia mi się tak jak to naprawić 
witam mam problem z stona www jak widać na screen pojawia mi się tak jak to naprawić 
A co tu wlasciwie nie dziala? To jest jakis gotowiec czy jak?
moje stare strona ale cos nie działa i nw jak to naprawić
No, zapewne tak została napisana to tak się wyświetla. Zobacz np. w konsoli przeglądarki czy są jakieś błędy
Sam ją pisałeś? Czy jest to jakiś gotowiec? Jak ona powinna wyglądać moze spróbój z innej przegladarki kto uzywa edge :kappa:
sam to pisałem ale wcześniej to inaczej wyglądało ładniej
ale kiedy to pisałem chyba w 2015
Gołym okiem widać że nie ładuje pliku CSS. Zobacz w inspekcji, jak to wygląda.
Nie usunąłeś / nie przeniosłeś go gdzieś czasem? Oprócz samego indexu, zazwyczaj css jest w osobnym pliku ;)
nic tam nie ruszałem tak jak napisałem tak zostało na swoim miejscu
Pokaz jak masz zlinkowany css i jak wyglada folder w którym masz strone.
ale ja mam 2 pliki css 1 to styl.css a 2 flexslider.css
Złe podlinkowanie CSS
Zacznijmy od tego, że nie mogłeś napisać tej strony jeżeli nie wiesz o takiej BANALNEJ rzeczy reguła COPY&PASTE nie przyznaje tytułu praw autorskich!
jak przecież sam to pisałem
To jaki problem masz w znalezieniu błędu :kappa: Konsola developera? (Oczywiście jeżeli wiesz co to)
Nie jest możliwe żebyś sam napisał ta sstrone jak nie wiesz co to CSS, nie widzisz że się nie ładuje ani nie umiesz go podpiąć.
Jak dla mnie nie wczytanie CSS :P Sprawdź sobie wszystko dokładnie

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.