Witam. Kilka dni temu została zablokowana moja maszyna za podobne złośliwe oprogramowanie na mojej maszynie. Okej, napisałem do supportu z prośbą o odblokowanie czekając na odpowiedź pełne 24 godzin jak nie dłużej. Otrzymałem odpowiedź - "musisz zezwolić na reinstalację systemu". No dobra, wysłałem kolejną odpowiedź w czwartek gdzieś ok. godziny 15. Następnego dnia w Piątek (wczoraj) nie otrzymałem żadnej odpowiedzi, a maszyna ta była mi niezbędna do funkcjonowania mojego serwera TeamSpeak na której trzymałem wszystkie boty. Serwer szczycił się nawet dużą popularnością a przez kilka dni połowa użytkowników odeszła - przez co? przez ten zabawny hosting. Jedziemy dalej, dzisiaj postanowiłem kupić kolejną maszynę z racji tego, że support po prostu nie odpowiada. Czekam 15 minut jak to było napisane przy wiadomości po zakupie, patrzę panel a zakupionej maszyny po prostu nie ma... Kpina, kpina i kpina. Jestem klientem od 2014 roku i chociaż odrobinę moglibyście się przyłożyć do tego "supportu".