Problem ze spawnem potworów

Pytania i problemy
minecraft, zarządzanie
asas007
asas007

Robiłem optymalizacje serwera bo za dużo mobów się spawniło chciałem też żeby było więcej TPS na serwerze ponieważ gdy na serwerze było 12 osób TPS'y spadały do 17 z 20 TPS. Zrobiłem optymalizacje z jakiegoś forum i po tej optymalizacji nie chciały się spawnić potwory ALE TYLKO w zwykłym świecie:

Link do optymalizacji : https://anyforum.pl/t/optymalizacja-serwera-minecraft-1-12-2-1-15-2/1500 przepraszam za link z innego forum ale potrzebuje pomocy

DoreK
DoreK α-tester v3

przede wszystkim to podeslij timingi i konfiguracje silnikow, bez tego nikt ci nie jest w stanie pomoc :P

Axerr
Axerr

Używasz hostingu, dedyka, vpsa czy czego? Ile masz ramu przypisanego do serwera MC? Ile ramu ma serwer? Podeślij link wygenerowany po wpisaniu /timings report. Ważne, aby było to sporo czasu po ostatnim restarcie.

asas007
asas007

Dziękuje bardzo za chęć pomocy ale już wszystko naprawione

Axerr
Axerr

Może napiszesz w jaki sposób naprawileś problem? Pomoże to również osobom, które doświadczają takiego samego problemu.

asas007
asas007

Po prostu przeinstalowałem serwer

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.